Elektronik ASUS GeForce DUAL-RTX4060-O8G 8 GB OC 128 bit GDDR6 ekran kartı 9999 TL

ASUS Dual aslinda iki fanli oldugunu belirtiyor. ASUS Dual en girisi sanirsam, ASUS mini diye bir şey de vardi ama ASUS Dual orta segment pek sayilmaz.

ASUS Dual, ASUS TUF, ASUS ROG STRIX.

Mini versiyonları ve tek fanlı Phoenix modelleri miniATX ya da kompakt kasalar için tasarlardığından Dual modeli giriş seviyesidir.

Dilerse 60 derecede çalıştırsın kartı ama bu performansı modelden modele aşırı tutarsız olduğundan Dual isminin konumu değişmiyor.

Mini versiyonları ve tek fanlı Phoenix modelleri miniatx ya da kompakt kasalar için tasarlardığından Dual modeli giriş seviyesidir.

Dilerse 60 derecede çalıştırsın kartı ama bu performansı modelden modele aşırı tutarsız olduğundan Dual isminin konumu değişmiyor.

Benim demek istedigim ASUS daha ucuz ve Gigabyte'ın eagle modeline göre daha iyi. Ve 500 TL daha pahalı ve onu almaktansa bunu almak daha iyi demesi. Yoksa eagle da fena degil.

ASUS Dual aslinda iki fanli oldugunu belirtiyor. ASUS Dual en girisi sanirsam, ASUS mini diye bir şey de vardi ama ASUS Dual orta segment pek sayilmaz.

ASUS Dual, ASUS TUF, ASUS ROG STRIX.

Hocam ASUS'un giriş seviyesi Gigabyte'ın orta seviyesinden iyidir. Gigabyte vision, Gaming OC ve Aorus dışındaki modelleri çöp. Windforce özellikle. Berbat bir model. Hadi diğer markalardan çok daha ucuz olsa anlarım da o da yok.

Pazarama işbank kredi kartı olanlara 10000 tl üzerine 2200 tl iadeyle 12000 tl yee geliyor ve peşin fiyatına 12 taksıt fırsatı var burdanda 1000 tl ekstra kar desek 11000 tl ye gelmiş oluyor 3 fanlı rtx 4060 ti

Benim demek istedigim ASUS daha ucuz ve Gigabyte'ın eagle modeline göre daha iyi. Ve 500 TL daha pahalı ve onu almaktansa bunu almak daha iyi demesi. Yoksa eagle da fena degil.

Hangi testte daha iyi olduğu gözüküyor ben pek takip edemedim 4060'lardaki durumu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı