ASUS GeForce RTX 3060 (v2) ne demek?

Mertik235

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum ama ekran kartında şöyle seçenek var. Ben ekran kartında ASUS GeForce RTX 3060 seçtim ama V2 modeli de varmış. Yani ASUS GeForce RTX 3060 ya benim gördüğüm ASUS GeForce RTX 3060 V2 bu ne demek oluyor dostlar? Bir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl yani hiçbirinizi anlamıyom sadece normal 3060'dan 1200 TL eksik bu yüzden aklıma bu takıldı acaba hangisini alayım.

Merhaba.
Ben bir bilgisayar toplamak istiyorum ama ekran kartında şöyle seçenek var. Ben ekran kartında ASUS GeForce RTX 3060 seçtim ama V2 modeli de varmış. Yani ASUS GeForce RTX 3060 ya benim gördüğüm ASUS GeForce RTX 3060 V2 bu ne demek oluyor dostlar? Bir yardımcı olur musunuz?
İlk Mining kilidinin NVidia'nın yanlışlıkla yayınladığı beta sürüm ile bozulmasından sonra Nvidia'nın piyasaya sürdüğü yeni Mining kilidi olan kart.

Oyun performansı açısından RTX 3060'tan farkı yok.

Merhaba.
bende var sakın alma soğutmada çok sıkıntı yokda fps drop sorunu çok var valorantta 120 200 arası fps alıyor kullanım hep düşük hatta bunla ilgili konu açtım sorunu ordan anlıyabilirsin bence rx6600 xt al

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı