Vatan'ın 2 hazır sistemi arasında kaldım. Pek bir farkları yok. Sizce hangi ekran kartı daha iyi? RAM'leri göz ardı edebiliriz. Sonradan ekleyebilirim.
INTEL 9400F-ASUS TUF-GTX1660S-O6G-TUF H310M-PLUS-KINGSTON 480GB-KINGSTON16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
İkisinide almayın. İkiside birer C4. Rampage, Frisby, Gamepower vs. marka PSU olan sistem alınmaz. Ayrıca Intel işlemci neden alıyorsunuz? Ekran kartına gelirsek TUF serisi eğer yeni değilse ısınma sorunu var. Dual serisinde de var ısınma sorunu. Vatan'dan alma zorunluluğunuz yoksa bütçe belirtin, sistem tavsiye edelim.
Vatan'ın 2 hazır sistemi arasında kaldım. Pek bir farkları yok. Sizce hangi ekran kartı daha iyi? RAM'leri göz ardı edebiliriz. Sonradan ekleyebilirim.
INTEL 9400F-ASUS TUF-GTX1660S-O6G-TUF H310M-PLUS-KINGSTON 480GB-KINGSTON16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hocam yapmayın etmeyin lütfen güzel bir PSU alın kafan rahat olsun. Ben şimdi onun acısını çekiyorum. Thermaltake'in tüm ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.
İkisini de almayın. İkisi de birer C4. Rampage, Frisby, Gamepower vs. marka PSU olan sistem alınmaz. Ayrıca Intel işlemci neden alıyorsunuz? Ekran kartına gelirsek TUF serisi eğer yeni değilse ısınma sorunu var. Dual serisinde de var ısınma sorunu. Vatan'dan alma zorunluluğunuz yoksa bütçe belirtin, sistem tavsiye edelim.