ASUS GeForce TUF 3 GTX1660 Super vs ASUS GeForce GTX 1660 Ti Dual OC

Hangisi?

• Oy verenlerin toplamı
    6

raiwulf

Centipat
Vatan'ın 2 hazır sistemi arasında kaldım. Pek bir farkları yok. Sizce hangi ekran kartı daha iyi? RAM'leri göz ardı edebiliriz. Sonradan ekleyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence çok fark var birindeki kart 1660 Ti birindeki 1660SUPER ben Ti olanı tercih ederdim ileride bir tane daha 8 GB RAM eklenebilir.

İkisinide almayın. İkiside birer C4. Rampage, Frisby, Gamepower vs. marka PSU olan sistem alınmaz. Ayrıca Intel işlemci neden alıyorsunuz? Ekran kartına gelirsek TUF serisi eğer yeni değilse ısınma sorunu var. Dual serisinde de var ısınma sorunu. Vatan'dan alma zorunluluğunuz yoksa bütçe belirtin, sistem tavsiye edelim.

Hocam yapmayın etmeyin lütfen güzel bir PSU alın kafan rahat olsun. Ben şimdi onun acısını çekiyorum. Thermaltake'in tüm ürünlerinden uzak durmanızı tavsiye ederim.

Aynen katılıyorum. Bu zamanda Intel sistem almak çok saçma ve aşırı pahalı.

Hepsinden önce bekleyin yahu dolar düşücek daha 15 20 kuruş daha düşer tahminimce bekleyin.

Bütçem 5-5.5K civarında. Yeni konu mu açmalıyım?

Zaten doları bekliyorum. Sipariş etmiştim iptal ettim

Bütçem 5-5.5K civarında. Yeni konu mu açmalıyım?

Zaten doları bekliyorum. Sipariş etmiştim iptal ettim.

Yeni bir konu açın 5500 TL'ye sistem önerisi yaparım size sağlam bir sistem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…