ASUS Geforce TUF GTX1660 Ti GAMING OC alınır mı?

Super kartlar çıktı da, diğerlerine indirim anlamında dedim, fakat değişen bir şey yok. Nasıl bir döneme denk geldim arkadaş sistem toplamak için. =)) 2 marka chip ve üretici firmaların illa bir sorunu çıkıyor. Zamanında fx6300, 7850 sistem topladım komik rakamlara. Şimdi kurdan, ekran kartı hatalarından ve dandik soğutmalardan seçim yapamıyorum.
Sorma sorma 2012de ben de FX8150 sistem topladım hala canavar gibi çalışıyor soğutma anlamında da tek sıkıntı çekmedim 1800 TL ye aldım ki şu anki 4000 küsur TL kasalar o zamanın dolar kurunda 1800 TL idi. Şimdi 4000 TL ye sistem alıyoruz ekran kartı sorunları soğutmaları anakart arızaları çıkıyor kötü kasalar kötü PSU'lar...
O yüzden dikkatli olmak lazım ben aldım artık TUF modelini ve kullanabileceğim en stabil şekilde kullanıyorum.

Performansından memnunum gayet iyi undervolt yaptığımda MHZ'den de kaybetmedim ayrıca sıcaklıkta düştü. Sapphire kartların soğutması gayet iyi RX 580 kullanmıştım bu şu anki kartıma göre daha serindi 70 oluyordu maksimum. Undervolt zaten performans kaybı yaşamamak için yapılıyor FPS'e hiç etki etmedi yani ama undervolt bilmeyen yada mesh kasa kullanmayan biri için kartın soğutması gerçekten kötü baya kötü.:)
Bu arada Super kartlar çıkmadı mı zaten?
İade çıktı, 570 kartı geri aldılar. Şu an elimde açılmamış 590 Nitro SE var. Açayım mı ne dersiniz? Hafta sonu kart mı kovalasam? Ya da şu an uygun bir şey var mı? 590 sorunlu çıkar mı acaba açsam, şans işi gerçi de.

İade çıktı, 570 kartı geri aldılar. Şu an elimde açılmamış 590 Nitro SE var. Açayım mı ne dersiniz? Hafta sonu kart mı kovalasam? Ya da şu an uygun bir şey var mı? 590 sorunlu çıkar mı acaba açsam, şans işi gerçi de.
Nitro SE modeli iyi tamamen sana kalmış bir şey aslında RTX2060 yada RX5700 almayacaksan bence bu modelle devam edebilirsin.
1660Ti Rog Strix 55 derecenin üstüne çıkmadı bende daha.
Peki bir şey soracağım FPS drop yaşıyor musun?
Senin sisteme benziyor sistemim 1 RAM yok 8 GB PUBG oynuyorsan FPS değerlerini söyler misin?
ayarlarım kenar yumuşatma ultra, doku ultra, görüş uzaklığı ultra. Aldığım FPS 120-140 arası arada bir drop yiyorum ve 80-90 arası oluyor.

Pubg lite var. Yaklaşık bir aydır arkadaştan idarelik 7850 kart aldım, onu kullanıyordum. Bunda oluyor. 570 kartta da az da olsa oluyordu yanlış hatırlamıyorsam. Yeni kartı açmaya karar verdim. Bunda da denerim.
Altta bir iki video var. Bunları denediniz mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunların çoğu bildiğim şeyler işin garip kısmı kuzenimin PC'si benle aynı sadece ekran kartı RX 580 ama benden fazla FPS alıyor garip dropta yemiyor.

Bende anlamadım bu gidişle ekran kartını satmayı düşünüyorum yakın zamanda başka bir ekran kartına geçiş yapacağım sanırım. Huzursuz olmadım değil alırken. :)

Bende anlamadım bu gidişle ekran kartını satmayı düşünüyorum yakın zamanda başka bir ekran kartına geçiş yapacağım sanırım. Huzursuz olmadım değil alırken. :)
Şu an driver indiriyorum. Diğerini uninstall yapıp, 590 kartı takıp, yeni sürücüyü kuracağım. Adrenalin 2019 Edition 19.12.1 Optional indiriyorum. Önereceğiniz işlem var mı?

Şu an driver indiriyorum. Diğerini uninstall yapıp, 590 kartı takıp, yeni sürücüyü kuracağım. Adrenalin 2019 Edition 19.12.1 Optional indiriyorum. Önereceğiniz işlem var mı?
Başka bir şey yapmaya gerek yok kart zaten S.E. herhangi bir O.C. işlemide olmayacak zaten. DDU ile silip yenisini kurun keyfinize bakın. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı