ASUS Geforce TUF GTX1660 Ti GAMING OC alınır mı?

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2019-12-05-16-29-38-618_com.miui.gallery.png
    710,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2019-12-05-16-29-28-214_com.miui.gallery.png
    415,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

Gayet iyi FPS değerlerin güzel günlerde kullan inşAllah.
Amin, siz de inşallah. Bu arada sıcaklık 70'lere çıktı full ayarlarda. Fan yarısında çalışıyordu, ses fazla yok. Coil whine şimdilik duymadım, inşallah çıkmaz. Tam kartın altına james donkey 1 tb denk geldi. Onu da yeni almıştım. İkisini de taktım. SSD den 30 gb tek dosya attım. 450 mb hızlarda attı, dakikada.
Kart çok büyük, üst kısmı da plastikmiş. Eksi olarak bunları gördüm şimdilik. M2 altta çok ısı verir mi bilmiyorum.
Bu da aynı ayarlar, aynı sistem, fakat 120gb, sandisk ssd plus olan işletim sisteminde aldığım değer. Burayı ev halkı kullanıyor, benim işletim istemim 240 gb ocz vertex 460 ssd olan tarafta. James 1 tb M2 kurulumdan sonra, orada da bir ölçüm yapayım.
Bu arada düşük fps değerleri ssd ile alakalı değilmiş. 2. kısmı çok kullanmadığımdan, güç seçeneklerinde yüksek performans olarak ayarlamafığımı farkettim. Yüksek performansta ve ayarları çok yüksekten, yükseğe indirdiğimde 15 fps eklendiğini söyleyeyim. Ortalama skor 107 fps çıktı.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2019-12-05-16-53-38-119_com.miui.gallery.png
    996,4 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_2019-12-05-17-32-21-744_com.miui.gallery.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Sebebini anlamadığım bir şekilde bu konu da şanslı çıktım. TUF kullanıyorum, hiçbir ısınma sorunu yaşamadım. Kartımı full ayarlarda pubg, gta5, Witcher 3 oynadım 69-70 derece oldu en fazla cidden garip. Sadece sorun yaşamayan benim sanırım.
 
Bende anlamadım bu gidişle ekran kartını satmayı düşünüyorum yakın zamanda başka bir ekran kartına geçiş yapacağım sanırım. Huzursuz olmadım değil alırken.
RAM i dual channel yapmayı deneyin. Gözle görülür bir performans artışı oluyor.
 
RAM i dual channel yapmayı deneyin. Gözle görülür bir performans artışı oluyor.
RAM'i iki yapıyorum bugün inşallah bakalım ne kadar değişecek.
Bende de şu an o değerlerde dün girdim Erangel oynadım PUBG ultra ayarlarda 60-70 arasında gitti geldi Sanhokta 75'leri gördü. Vikendi'de de 70 dereceydi. İyi bakalım zaten sağlamlık garantisi veriyorlar benim şu an tek sıkıntım M.2 SSD alacağım inşallah ona zarar vermez. Çok yakın ekran kartına.
 
CS GO oynuyorum 42 dereceyi bir kez dahi geçmedi daha.
 
CS GO oynuyorum 42 dereceyi bir kez dahi geçmedi daha.
CS GO - LOL bunlarda benimde bu civarlarda sadece PUBG'de oluyor ki PUBG şu optimizasyon işini bir türlü yapamadı. 3200 MHZ RAM'im 4000-5000'i görüyor garip.
 
Asus Rog Strix 1660 Ti OC modelini kullandım. Çok memnun kalmıştım. O zamanlar bu kart yeni çıkmıştı ve güncel turing mimarisine sahip uygun karttı. Hala alınabilir pişman etmez. PUBG de ultrada 100+ fps alıyordum ve sıcaklık değeri 60-62-63 derecelerde geziyordu. Fakat şu anda 2500-2900 civarı RX 5700 XT modelleri var. Bunlar 1660ti dan çok daha iyi kartlar. Bunu da tercih edebilirsin.
 
@Hells Bells Şanssızlığım devam ediyor. Dün ekran siyaha döndü. Masa üstü oyun arasında sıcaklık vb. değerlere bakıyordum. Bir anda siyah oldu ekran, monitör standby oldu, kırmızı ışık yanıp sönüyordu. Sistem kilitlendi. Tuşlar ile yaramıyordu yine. Kapatma tuşuna bastım etki yok. Reset attım. Biraz uğraşmama bağladım sorunu, bir ara da ana kart bios güncellemesi yaptım. Sonra hata vermedi bir daha.
Bugün de aynı kararmayı yaptı. Bir oyundan çıkmıştım. Sonra diğerine girdim. Ekran gitti. Sorun başka bir donanım desem, msi servis neden kartıma işlem yaptı diye geliyor aklıma. Ne yapsam acaba, kartı HB ye mi göndersem? Bana geleli pazartesi 1 hafta olacak.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…