ASUS GL503vs touchpad ve geç açılma durumu

Dodomanjero

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,

Başıma bir takım olaylar geldi ve bunların karşılığında da belli başlı sıkıntılar çekiyorum;

Bir gün bilgisayarım durduk yere açılmamaya başladı. Bilgisayarın açma tuşuna basıyorum klavye ışıkları yanıyor ve fanlar çalışıyordu ancak siyah ekrandan başka bir şey yoktu. Bilgisayarımı ASUS servisine gönderdim imkanı olmamasına rağmen anakartınıza sıvı temas etmiş ve 19005TL ücret ödemeniz gerekiyor dediler ve ben de bu parayı ödemeyeceğimi söyleyip bilgisayarımı teslim aldım.

Akabinde bir tanıdığın sayesinde dışarıda bir teknik servis bulup oraya verdim ve 850TL'ye yaptırdım. Adam ne yaptı ne etti bilmiyorum ama bilgisayarım çalışıyor ancak;

1-bilgisayarı açma tuşuna bastıktan sonra gene fanlar ve klavye ışıkları çalışıyor ancak ekran geç geliyor. Ekran geldikten sonraki açılma süresi normal am 30saniye gibi bir süre sonra geliyor.

2-bilgisayar touchpadi görmüyor ve haliyle çalışmıyor. Aygıt yöneticisinde de ayarlar menüsünde de yok. Kısayol tuşlarıyla akif/devre dışı tuşlarına basınca touchpad disabled yazısı çıkıyor ve ne kadar basarsam basayım enable olmuyor.

Yapan adama söylediğimde meı falan dedi hiçbir şey analamadım elinden fazlasının da gelmeyeceğini söyledi.

Bu sorunları çözmemde yardımcı olursanız çok sevinirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı