ASUS GL553VD-DM032T donma ve tepki vermeme sorunu

Flu1

Hectopat
Daha fazla  
Yaklaşık 2-3 ay önce ASUS GL553VD-DM032T model laptop satın aldım. Bilgisayarda aniden donmalar meydana geliyor, donunca mouse, herhangi bir tuş, görev yöneticisi, hiçbir şey çalışmıyor. Görüntü öylece kalıyor, eğer sesli bir şey varsa ses de takılıyor zzzzzzzzz şeklinde takılan rahatsız edici bir ses bilgisayar kapanana kadar devam ediyor. Bilgisayarı sadece power tuşuna 5-6 saniye basılı tutup kapanmasını bekleyerek kapatabiliyorum. Bu donma genelde ben bilgisayarın başında değilken meydana geliyor, gece dosya indirirken sabah baktığımda %90 donmuş buluyorum. Bazen de video izlerken, internetteyken veya internet dışında herhangi bir şeyle uğraşırken donuyor. Oyun oynarken şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Sorunun ısınma kaynaklı olmadığı kesin.

Donma laptop prize takılı değilken daha sık oluyor güç tasarrufu modundayken yüksek performans moduna göre daha sık oluyor. Pil ile alakalı olabileceğini de düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler... :hasta:

Laptop daha yeni ilk aldığım günlerde de yaşamıştım bu durumu.

HDTune Pro indirerek HDD ve SSD taraması yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.

• ASUS GL553VD-DM032T
  • i7-7700HQ
  • Nvidia GTX1050 Ekran kartı
  • 1TB HGST HTS721010 HDD
  • 256 GB Micron_1100 SSD
  • 16 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 2-3 ay önce ASUS GL553VD-DM032T model laptop satın aldım. Bilgisayarda aniden donmalar meydana geliyor, donunca mouse, herhangi bir tuş, görev yöneticisi, hiçbir şey çalışmıyor. Görüntü öylece kalıyor, eğer sesli bir şey varsa ses de takılıyor zzzzzzzzz şeklinde takılan rahatsız edici bir ses bilgisayar kapanana kadar devam ediyor. Bilgisayarı sadece power tuşuna 5-6 saniye basılı tutup kapanmasını bekleyerek kapatabiliyorum. Bu donma genelde ben bilgisayarın başında değilken meydana geliyor, gece dosya indirirken sabah baktığımda %90 donmuş buluyorum. Bazen de video izlerken, internetteyken veya internet dışında herhangi bir şeyle uğraşırken donuyor. Oyun oynarken şuana kadar sıkıntı yaşamadım. Sorunun ısınma kaynaklı olmadığı kesin.

Donma laptop prize takılı değilken daha sık oluyor güç tasarrufu modundayken yüksek performans moduna göre daha sık oluyor. Pil ile alakalı olabileceğini de düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler... :hasta:

Laptop daha yeni ilk aldığım günlerde de yaşamıştım bu durumu.

HDTune Pro indirerek HDD ve SSD taraması yaptım herhangi bir sorun çıkmadı.

• ASUS GL553VD-DM032T
  • i7-7700HQ
  • Nvidia GTX1050 Ekran kartı
  • 1TB HGST HTS721010 HDD
  • 256 GB Micron_1100 SSD
  • 16 RAM

Merhabalar, aynı problemi yeni ASUS notebook umda ben de yaşıyorum. Acaba sorunu çözebildiniz mi? Eğer, bir çözümü varsa lütfen yardımcı olun, çok sinir bozucu bir durum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı