ASUS GL702VM-GC144T Uyumlu RAM

TrAlem

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen sene yazın başında bir '' Asus GL702VM '' satın aldım. Mavi ekran hataları alıp duruyordum. Bende MemTest yaptım. Bir sürü bellek hatası olduğunu gördüm. Şuan laptop garanti kapsamında fakat ben yurtdışındayım. Laptobu Türkiye'de almıştım. Laptop'un üzerinde '' 16GB Module DDR4 2400MHz Samsung M471A2K43BB1 '' RAM bulunuyor. Ben şimdi internetten RAM sipariş etmek istiyorum. MHz olayına takılmış durumdayım. '' Kingston HyperX Impact 16GB 2133MHz DDR4 SODIMM HX421S13IB '' bu bellekleri alsam cihazda performans sorunu yaşar mıyım ? Ya da sizin önerebileceğiniz başka RAM marka model var mı ? Bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Kingston HyperX Impact 16GB 2133MHz DDR4 SODIMM HX421S13IB '' bu bellekleri alsam cihazda performans sorunu yaşar mıyım?
Oyun ağırlıklı kullanıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız ve fiyat performans olarak o belleği almanızı öneririm. Veya HyperX Impact serisi 2400 MHz bir bellek alabilirsiniz.

Oyun ağırlıklı kullanıyorsanız sıkıntı yaşamazsınız ve fiyat performans olarak o belleği almanızı öneririm. Veya HyperX Impact serisi 2400 MHz bir bellek alabilirsiniz.

Benim korkum çalıştırmazsa diye. Pek anlamıyorum bu işlerden. Bu seçtiğim ram çalıştırırsa şayet onu alacağım.

Uyumsuzluk problemleri DDR4 mimarisinde artık diğer DDR mimarilerine göre daha da azaldı. BIOS güncellemeleri sıklaştı ve yeni bellek kontrolcülerine ait microcodeler hemen hemen her BIOS güncellemelerine dahil edildi. Almak istediğiniz HX421S13IB RAM i5 6300HQ bir makinede problemsiz çalışıyordu. Kafanız rahat bir şekilde alıp takabilirsiniz.

Uyumsuzluk problemleri DDR4 mimarisinde artık diğer DDR mimarilerine göre daha da azaldı. BIOS güncellemeleri sıklaştı ve yeni bellek kontrolcülerine ait microcodeler hemen hemen her BIOS güncellemelerine dahil edildi. Almak istediğiniz HX421S13IB RAM i5 6300HQ bir makinede problemsiz çalışıyordu. Kafanız rahat bir şekilde alıp takabilirsiniz.
Anlıyorum cevabınız için çok teşekkür ederim Birde elimde şu alternatif var '' KINGSTON HX424S14IB/16 Kingston HyperX IMPACT SODIMM 16GB DDR4 2400MHz '' bunun hakkında ne düşünüyorsunuz sistemime uyar mı ?-

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı