ASUS GPU Tweak 2 fan ayarı

Makaleler
1
Yer
İstanbul
ASUS ROG tarafından çekilmiş bir videoda ekran kartına bağlanılan fanları GPU veya CPU sıcaklığına göre seçebiliyoruz fakat ben bu ayarı bulamadım. Bir kaç versiyon kurdum ama hala bu ayar gelmedi. Kullanan var ise bakabilir mi?

Bu da bendeki, otomatik GPU ayarlı. Ben CPU'a ayarlamak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU Fan ayarınızı bios üzerinden yapabilirsiniz burdan gerçekleştiremezsiniz, burdaki uygulama sadece GPU fan için geçerlidir.

CPU fan ayarınızı BIOS üzerinden yapabilirsiniz buradan gerçekleştiremezsiniz, buradaki uygulama sadece GPU fan için geçerlidir.

Dostum CPU radyatör fan'larını ben buradan zaten halihazırda ekran kartı üzerinden kontrol ediyorum. Bambaşka bir şey o dediğin.

Son düzenleme:
GPU 'daki fan ayarı için User1 Mode gelin veya yeni bir profil açın.Fan hızı otomatik seçilidir sağ tarafında Manuel yeri mevcut oraya tıklayarak ayarlabilirsiniz.
Ayrıca resim1 deki senin kartın mı üzerine painten editlenip 1080ti yazıyor gibi ama altdaki resimde rx 580?

Bu uygulama sadece GPU'yu kapsıyor.

Yani? Modelden modele değişiyor mu CPU&GPU seçilebilirliği?

GPU'daki fan ayarı için user1 mode gelin veya yeni bir profil açın. Fan hızı otomatik seçilidir sağ tarafında manuel yeri mevcut oraya tıklayarak ayarlabilirsiniz.

Profillerde sıkıntı yok, ben yukarıda sorunumu anlattım. Kaldı ki profil ile alakası yok bu durumun.
External fan Speed'den bahsediyorum.

Ayrıca resim 1'deki senin kartın mı üzerine paintten editlenip 1080 Ti yazıyor gibi ama altdaki resimde RX 580?

Yukarıdaki görsel, ASUS ROG tarafından hazırlanmış Video'ya ait. Alttaki bana ait. Neden öyle bir fanteziye bulaşayım, hangi amaçla?

Bu program ile sadece ekran kartının fan ayarıyla oynayabilirsin.

Arkadaşın dediği ben ekran kartı fan ayarını GPU'dan değil CPU'dan kontrol etmek istiyorum ama bende yok diyor.
ekran kartı modelinden dolayıdır

Benim şuan kullandığım Asus Rog-Strix RTX 2060 lık GPU ve bende öyle bir seçenek mevcut değil, ben programı 4 aydır vs. kullanıyorum. External Fan Speed ayarı bende BIOS'da mevcut evet ama programda değil, dolayısıyla bilmediğim bir konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…