ASUS GPU Tweak 2 fan ayarı

Arkadaşın dediği ben ekran kartı fan ayarını GPU'dan değil CPU'dan kontrol etmek istiyorum ama bende yok diyor.
Ekran kartı modelinden dolayıdır.

Dostum ben anlatamıyorum sanırım, çok karıştı bu konu.

Benim şu an kullandığım ASUS ROG-STRIX RTX 2060'lık GPU ve bende öyle bir seçenek mevcut değil, ben programı 4 aydır vs. kullanıyorum. External fan Speed ayarı bende BIOS'da mevcut evet ama programda değil, dolayısıyla bilmediğim bir konu.

Bilemiyorum...

Knk buldum tmm, harici CHA_FAN için yapılmış o seçenek yine tahmin ettiğim gibi işlemci için değil işlemcinin fanını biosdan değiştireblirsin.

Screenshot_3.png

KNK buldum tamam, harici CHA_FAN için yapılmış o seçenek yine tahmin ettiğim gibi işlemci için değil işlemcinin fanını BIOS'dan değiştireblirsin.

Eki Görüntüle 556242

Evet, işlemci için değil biliyorum fakat ben işlemci için kullanıyorum. Mesele bu değil zaten.
1588880266563.png

User Define butonuna tıkladıktan sonra gelecek kısmı SS gönderir misiniz? Şu şekilde bir ayar var mı?
CPU&GPU sıcaklığına göre hız ayarı.
1588880316991.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı