Tweak 2 enteresan bir program. Yaklaşık 3 yıl kullandım. Karta müdahale eden başka bir program varsa mutlaka sorun çıkartıyor. Hatta o programın müdahale etmesi bile gerekmiyor, sadece yüklü olması bile yeterli sorun çıkarması içim. Ben ASUS'un AI suit 3'ü ile kullanmaya kalktım. Aynı firmanın iki ayrı yazılımı olduğundan çakışacağını düşünmemiştim ama onunla bile çakışıp senin başına gelen benzer şeyleri bana yaşattı.
Senin konuna gelecek olursak ikisini de sildin ve BIOS ayarlarını da default yaptıysan düzelmesi gerekli normalde. BIOS'un şu an hiç müdahale edilmemiş hale geldi değil mi? Yani tüm OC işlemlerini geri çekerek PC'yi yeniden başlattın. Eğer öyle ise BIOS'a tekrar girerek hiçbir ayarla oynamadan sadece anakartına gömülü performance, Gaming, slient seçeneklerinden birini seçerek başlatmayı dene bilgisayarını.
Sorun hala şu değil mi? Ekran kartın 1950 MHz hızda çalışıyor ve fanların çok hızlı dönüyor. Oyunlarda bir süre sonra PC kendini resetliyor. Doğru mu bu? Eğer doğru ise ekran kartı MHz hızını nereden takip ediyorsun. Tweak ve Afterburn silindiğine göre. Başka bir program olmadığından emin olmalısın. Tweak diğer bir program varken mutlaka sorun yaratıyor.