ASUS GT502 Horizon alınır mı?

Bütçe
8000

ismail.frkn

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop;
HP Victus 16 D1042NT, Intel Core i7 12700H, 16 GB Ram, 512 GB + 1 TB SSD, RTX3050Ti
PC;
Anakart: MSI Pro B650-S WiFi
CPU: AMD Ryzen 9 7900X
RAM: Patriot Viper RGB 2x32 GB 6000MHz DDR5
SSD: Kingston KC3000 1TB+2TB
Ekran Kartı: Gigabyte RTX4070 Gaming OC 12G
Monitör: MSI G274QPF-QD 27" 2K 170Hz
2. Monitör: AOC 27G4X 27" 180Hz
Kasa: XPG Valor Air 750W
Soğutma: Corsair H100 RGB 240mm
Meslek
Video Editörü
Merhaba. Kasa yükseltmek istiyorum ve GT502'yi bulmuştum, fiyatı 10.000 TL civarlarındaydı şu anda 7900 TL'ye düşmüş. Yükseltme nedenim eski kasam küçük, sıvı soğutmayı 360mm yapmak istiyorum yetmiyor ve daha gösterişli olsun diye. Söyleyeceğiniz artıları-eksileri ya da yerine önereceğiniz başka modeller var mıdır?

Ben Plus modelini kullanıyorum. Horizon bunun bir üst modeliydi sanırım. Gerçekten hoş kasadır. Montajı kolay, kablolaması kolay, malzeme kalitesi gayet güzel. İstemediğin bazı parçaları çıkarabiliyorsun. (Arka üstteki fan yuvası, modüler hdd yuvası gibi) Sizin baktığınız modelde Reverse Blade fanlarla geliyor. Bu da gayet hoş. Plus modelinin fanlarında titreşim önleyici kauçuk yokken Horizon modelinin fanlarında kauçuk var diyebiliyorum. Ayrıca kasaya led şerit de eklenebiliyor. TR piyasasında bu parça yok sanırım. Şu an kullandığım Asus Tuf B650 anakart ve Arctic Liquid Freezer 3 gibi iki etli butlu bileşeni çok çok rahat taşıyor. Sürtme dokunma gibi problemleri yok.

Eksi olarak; Başka markaların fan kontrolcülerini kasa üzerindeki led ışığına bağladığınız zaman sorun çıkarabiliyor. (Thermaltake controlcü ve fanlarda sorun yaşadım) Cooler Master ve Arctic Liquid Freezer soğutmaların rgblerinde sorun yaşamadım. Msi marka sıvı soğutmanız varsa onun rgb ışıklarında sorun yaratabiliyor. Mag coreliquid 240r'da açılırken bazen ışıklar yanmadı, Armory Crate'e her güncelleme alışımda da yazılımı tekrar başlattığım zaman sıvı soğutucunun ışıkları ayarladığım renge gelmedi. Sistemi komple yeniden başlatmam gerekti. Şu an devam ediyor mu bilmiyorum ya da sadece benim başıma mı geldi onu da bilemem.

Komple Asus ekosistem yapacağım diyorsanız alınabilir. Öyle bir merakınız yoksa ve bileşenleriniz de uygunsa Lian Li O11 Dynamic Mini'ye de göz atın derim. Güzel fiyatlara düştüğü oluyor bu sıralar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı