Asus GTX 1050 Ti 4GB Kartı GPU Tweak ile OC Yapmak

nohitan

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Sistemimdeki kartımı OC yapmak istiyorum, fakat çok detaylı bilgiye sahip değilim. Kartımın stabil şekilde çalışabilmesi için hangi değerleri ile oynayarak bu işlemi gerçekleştirebilirim?

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartın sürümü OC mi? Bir kaç ayar denedim fakat oyunda kasma oluştu artık OC Moda alıp oynuyorum herhangi bir eksikliği yok.

Evet hocam oc modeli. Peki oc olması için bu programın sürekli açık mı kalması gerekiyor? Ben de ilk başta oc mode dan gaming booster'a tıklayıp boot my system yaptım. Doğru mu yaptım?

Evet hocam oc modeli. Peki oc olması için bu programın sürekli açık mı kalması gerekiyor? Ben de ilk başta oc mode dan gaming booster'a tıklayıp boot my system yaptım. Doğru mu yaptım?
Evet, her çekirdeğin performansı aynı değil deneme yanılma yoluyla en üst düzeye ulaşabilirsin ama ekran kartının sağ çıkabileceğini düşünmüyorum. Ben pes ettim. :ölü:

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı