Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Asus GTX 1050 Ti Cerberus OC vs Asus GTX 1050 Ti Cerberus Advanced
Fiyatı hangisinin ucuzsa onu al. Zaten aynı fan tasarımına sahipler büyük ihtimalle. Fazla frekansa bakma zaten. Az frekansı olanı da biraz O.C yaparak o frekansa getirebilirsin. Örnek istersen benim KFA2 GTX 1050 Ti ekran kartım 1434MHz frekansta stabil çalışıyor. Alacağın kartın O.C modelinin 1366MHz, Advanced modelinin 1328MHz olacağını düşünürsek firmaların O.C olayını zaten çok abartmadığını anlayabilirsiniz. Sadece adı O.C olsun diye O.C yapıyorlar.
Not olarak fan %60 hızında sabit dönerken ve %99 yük altında maksimum 69 dereceyi görüyor. Bu değer de bana göre hiç kötü değil. Sonuçta tek fanlı bir kart ve frekansı bayağı yüksek. 80 derecenin altında her sıcaklıkta çalışabilir benim için bir sakıncası yok. Kartı temiz tutuyorum fanını da 1 ay önce yağladım.
Bu iki kart için fiyatlara nereden baktınız? Şu an Hepsiburada da KDV indirimi olduğu söyleniyor, karşılaştırmanızı oradan da yapın, belki daha uyguna gelebilir yada daha içinize sinen bir kartı aynı fiyata alabilirsiniz.