Bende bu ekran kartının Black olanını sipariş ettim tabiki o bütçeye çıkabilirsen gayet mantıklı ama ufak bir darboğazla karşılaşabilirsin diye düşünüyorum.
Turkuaz rengi olanını şimdi sipariş verdim alacağım kasaya ayrı bir hava katacağını düşünüyorum yardımların için çok teşekkür ederim pazartesi veya salı günü ekran kartı elime ulaşır.
Turkuaz rengi olanını şimdi sipariş verdim alacağım kasaya ayrı bir hava katacağını düşünüyorum yardımların için çok teşekkür ederim pazartesi veya salı günü ekran kartı elime ulaşır
Kusuruma bakma yine ben, ekran kartımı dik takacak şekilde bir kasa önerebilirmisin sipariş ettiğim RX590,fanları mavi ledliymiş internetten videolarına baktım çok şık duruyor onun için dik bir şekilde takmak istiyorum gerekli aparatları alabilirim sıkıntı yok.
Kusuruma bakma yine ben, ekran kartımı dik takacak şekilde bir kasa önerebilirmisin sipariş ettiğim RX590,fanları mavi ledliymiş internetten videolarına baktım çok şık duruyor onun için dik bir şekilde takmak istiyorum gerekli aparatları alabilirim sıkıntı yok.