ASUS GTX 1050 Ti STRIX Gaming OC nasıl?

Önerilerin için çok teşekkür ederim ekran kartını şimdi sipariş edeceğim ama işlemciyi biraz daha düşünmek istiyorum.
Önerilerin için çok teşekkür ederim ekran kartını şimdi sipariş edeceğim ama işlemciyi biraz daha düşünmek istiyorum.
AMD 3.nesil işlemcileri beklesem olurmu acaba?

Yüksek ihtimalle darboğaz yapacaktır. İşlemciyi iyi düşünün. Önemli değil her zaman yardımcı olurum.

Bende bu ekran kartının Black olanını sipariş ettim tabiki o bütçeye çıkabilirsen gayet mantıklı ama ufak bir darboğazla karşılaşabilirsin diye düşünüyorum.
Black olanının linkini verebilirmisin.

Black olanının linkini verebilirmisin.
Turkuaz rengi olanını şimdi sipariş verdim alacağım kasaya ayrı bir hava katacağını düşünüyorum yardımların için çok teşekkür ederim pazartesi veya salı günü ekran kartı elime ulaşır.
Gerek kalmadı ama yinede teşekkürler turkuaz rengi daha da hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Önemli değil her zaman ulaşabilirsin yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince.

Önemli değil her zaman ulaşabilirsin yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince.
Kusuruma bakma yine ben, ekran kartımı dik takacak şekilde bir kasa önerebilirmisin sipariş ettiğim RX590,fanları mavi ledliymiş internetten videolarına baktım çok şık duruyor onun için dik bir şekilde takmak istiyorum gerekli aparatları alabilirim sıkıntı yok.

Bu konuda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sanırım bu aparat ile her kasaya montajı yapabiliyorsun.

Sent from my PRA-LX1 using Technopat mobile app

O zaman sadece aparatları almak gerekiyor o videoyu izlemiştim yine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…