ASUS GTX 1050 Ti STRIX Gaming OC nasıl?

AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz AM4 Soket 19MB Önbellek 65W 14nm İşlemci

Şu anda bu işlemci indirimde ve ayriyetten iki ürünüde siteden aldığın zaman site sana günlük kupon olarak 75 TL indirim yapıyor ikisi harika olur.
Önerilerin için çok teşekkür ederim ekran kartını şimdi sipariş edeceğim ama işlemciyi biraz daha düşünmek istiyorum.
Önerilerin için çok teşekkür ederim ekran kartını şimdi sipariş edeceğim ama işlemciyi biraz daha düşünmek istiyorum.
AMD 3.nesil işlemcileri beklesem olurmu acaba?

Black olanının linkini verebilirmisin.
Turkuaz rengi olanını şimdi sipariş verdim alacağım kasaya ayrı bir hava katacağını düşünüyorum yardımların için çok teşekkür ederim pazartesi veya salı günü ekran kartı elime ulaşır.
Sapphire RX 590 NITRO+ Special Edition Black 8GB GDDR5 256Bit DX12 Amd Radeon Ekran Kartı 11289-05-20G

Bu da sınırlı sayıda indirimdeydi aynı mavi olan gibi şu anki fiyatı bu. Bence çok fazla bekleme alma kararindaysan çünkü diğeride 5 adetle sınırlı.
Gerek kalmadı ama yinede teşekkürler turkuaz rengi daha da hoşuma gitti.

Son düzenleme:
Turkuaz rengi olanını şimdi sipariş verdim alacağım kasaya ayrı bir hava katacağını düşünüyorum yardımların için çok teşekkür ederim pazartesi veya salı günü ekran kartı elime ulaşır
Önemli değil her zaman ulaşabilirsin yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince.

Önemli değil her zaman ulaşabilirsin yardımcı olamaya çalışırım elimden geldiğince.
Kusuruma bakma yine ben, ekran kartımı dik takacak şekilde bir kasa önerebilirmisin sipariş ettiğim RX590,fanları mavi ledliymiş internetten videolarına baktım çok şık duruyor onun için dik bir şekilde takmak istiyorum gerekli aparatları alabilirim sıkıntı yok.

Kusuruma bakma yine ben, ekran kartımı dik takacak şekilde bir kasa önerebilirmisin sipariş ettiğim RX590,fanları mavi ledliymiş internetten videolarına baktım çok şık duruyor onun için dik bir şekilde takmak istiyorum gerekli aparatları alabilirim sıkıntı yok.
Bu konuda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sanırım bu aparat ile her kasaya montajı yapabiliyorsun.

Sent from my PRA-LX1 using Technopat mobile app

Bu konuda pek bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem ama şu video yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
sanırım bu aparat ile her kasaya montajı yapabiliyorsun.

Sent from my PRA-LX1 using Technopat mobile app

O zaman sadece aparatları almak gerekiyor o videoyu izlemiştim yine de teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı