ASUS GTX 1060 GPU ve Memory Hızları Sabit Kalıyor

BrahmanS

Hectopat
Daha fazla  
Asus ROG O6G GTX 1060 kullanıyorum fakat yaklaşık olarak bir ay gibi bir süredir GPU Tweak II ile gözlemlerimde kart bilgisayar açılışından itibaren GPU MHz ya 721'de sabit kalıyor ya da 683'te. Oyunlara girince de bu şekilde stabil kalıyor. Aynı şekilde ilk açılıştan itibaren memory MHz 8208'de sabit kalıyor. Oyunlarda zerre kasma yok, eski performansıyla takılmadan, kasmadan, donmadan oynatıyor ama veriler neden böyle görünüyor? En son güncellemeyi de yaptım ardından 2 defa temiz kurulum da yaptım sorun hala devam ediyor ve ben artık kafama takmaya başladım. Garantiye götürmeye gerek var mı? Yoksa bir çözümü mü var bu sorunun? Yardımcı olursanız memnun olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Frekanslar boş durumdayken düşük olur, amaç güç tasarrufu yapmak.
Oyun vb. bir 3D uygulamada gereken miktarda frekans yükselir. Olması gereken de bu.
Oyunda veya 3D bir uygulamada frekanslar halen o düzeyde gözüküyorsa yazılımda bir bug olmuştur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı