ASUS GTX 1060 ROG Strix vs MSI GTX 1060

Noggola

Hectopat
Daha fazla  
Önümüzdeki hafta yeni bir sistem toplayacağım ve sistem tavsiyelerinin gelmesini bekliyordum. Bütçeme uygun tavsiyeye baktığımda ASUS GTX 1060 kullanılmış. MSI GTX 1060 ile arasında 200 TL'lik bir fark var. 200 TL'ye değecek bir ekstrası var mı ASUS'un? Yoksa MSI mı almalıyım? Bu arada konuyla biraz alakasız ama 21.5 inç ve 23.6 inç monitör arasında çok bir fark var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performans açısından 200 TL'ye değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum. MSI pişman edecek bir firma değil, aksine ASUS ve MSI başı çeken firmalar. Fiyattan düşmek istiyorsanız Galax GTX 1060 bakabilirsiniz, ucuz etin yahnisi kategorisine daha yakın. İki monitör arasındaki fark:
005.png

Bence 200TL'ye değecek bir fark yok. Sadece Asus tarafında 3 fan ve RGB ledler mevcut. İkisi aynı fiyat olsa Asus alırdım ama MSI bariz şekilde daha ucuz MSI almalısın performansta fark olmaz.

ASUS GTX 1060 kartının 6-7 derece daha soğuk olduğunu okumuştum fan farkı var arada ve ne kadar MSI "twinfrozer" ile övünse de uzun ömürlü olacak kartı almalısın. Karar sana kalmış ben para için kaliteden şaşmayan taraftanım ama maddi durum da önemli tabi.

ASUS 3 -4 derece daha serin çalıştırmakta. MSI ise daha şık bir tasarıma sahip ve GamingApp ile çok güzel bir kullanım deneyimi sunmakta. 200 Lira gibi bir fark ödemeye gerek yok. MSI GTX1060 Gaming X 6G kullanmaktayım. Kartım yükteyken stabil 65 68 derece arası değişmekte. 70 Dereceyi görmedim 1 aydır kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı