Asus GTX 1060 Strix Almak

Coil whine sorunu olmayan kart yok neredeyse. Zaten en az 2000 fps civarında duyuluyor. Çoğu kartta da kulağını karta dayasan zor duyarsın. Bir darboğaz iki coil whine, kafaya takmayın bu kadar. Sorun çıkarsa değiştirirsiniz zaten. Hangi kart daha fazla sattıysa onda coil whine vakaları daha fazla olur.

MSI almak parayı çöpe atmak olur EVGA, Zotac, Asus varken.

Coil whine sorunu olmayan kart yok neredeyse. Zaten en az 2000 fps civarında duyuluyor. Çoğu kartta da kulağını karta dayasan zor duyarsın. Bir darboğaz iki coil whine, kafaya takmayın bu kadar. Sorun çıkarsa değiştirirsiniz zaten. Hangi kart daha fazla sattıysa onda coil whine vakaları daha fazla olur.

MSI almak parayı çöpe atmak olur EVGA, Zotac, Asus varken.

Hocam şu altta tekrar alıntıladığım mesajı okudunuz değil mi?
Adamlar aşırı derecede rahatsız ettiğini de söylüyorlar, oyun oynarken dikkati dağıtacak kadar.

Desene Asus'a kaldık, gönlüm Gigabyte'tan yanaydı :( . Fakat Asus'unda teknik servisi berbat diyorlar bu nedir arkadaş böyle bir ikilem olmaz ki :) .

Hocam şuan ikilemden daha beteri her şekilde risk var, adam daha kutusunu açmadığı kartın Coil Whine testlerini akşama yollarım diyor.
Diğeri kartı Coil Whine'dan değiştiriyor yine Coil Whine çıkıyor.

Hocam şu altta tekrar alıntıladığım mesajı okudunuz değil mi?
Adamlar aşırı derecede rahatsız ettiğini de söylüyorlar, oyun oynarken dikkati dağıtacak kadar.

O kadarı tamamen şansa giriyor. Oyun oynarken duyacak kadar varsa zaten arızalıdır o kart. Ha dersin giriş ekranlarında fps +4000 oluyor hafif duyuyorum o kadarında sorun yok bence. Zaten şu devirde kulaklıksız oyun oynamayan kalmadı sanırım.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/image1470947038-606226-jpg.179817/

O kadarı tamamen şansa giriyor. Oyun oynarken duyacak kadar varsa zaten arızalıdır o kart. Ha dersin giriş ekranlarında fps +4000 oluyor hafif duyuyorum o kadarında sorun yok bence. Zaten şu devirde kulaklıksız oyun oynamayan kalmadı sanırım.

https://www.technopat.net/sosyal/eklenti/image1470947038-606226-jpg.179817/

Ben kulaklık taksam bile çevremdekilerin rahatsız olması sorun.
Değiştirme hakkımız var sonuçta düzgün bir ürün çıkana kadar değiştiririm ben.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı