ASUS GTX 1660 Super Evo alınır mı?

Bütçe
1900

M A S K

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, 3500TL civarı kasa toplamak istiyorum. Linkte attığım ekran kartı nasıl? Sizin önerebileceğiniz Max 1900TL'ye başka kart var mı? OC Evo olması iyi mi? Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ekran kartı biraz abartı olmuş sanki 3500, TL'lik kasaya 2000 TL'lik ekran kartı ama siz bilirsiniz 1650S alabilirsiniz sizin kararınız.

Kusura bakmayın linki unutmuşum. 1500 civarı ekran kartı bakıyorum eğer bu iyiyse 300TL daha koyup alırım ancak bütçeyi de zorlamak istemiyorum. İkinci el RX590 1070 Ti falan da var.
.

Benim tercihim Asus Dual Evo dan yana olurdu. Dedigim gibi, diger ekipmanlar için sadece 1600 lira kalacaksa bu ekran kartini alma veya 3500 ₺ bütçeni biraz daha artır.

Yani hava akışı iyi bir kasa ile güzelce kullanabilirsin diye düşünüyorum.

Ben GPU OC tavsiye etmiyorum yani olacaksa da ROG Strix ya da Gaming X gibi modeller ile öneririm.

Bu ekran kartına en az Ryzen 1600 kullanacağını düşünürsek diğer bileşenlere fazla para kalmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı