ASUS GTX 1660 Super vs MSI GTX 1660 Super

bladrois

Decapat
Daha fazla  
ASUS GeForce TUF GTX 1660 Super Gaming 6 GB GDDR6 192bit DX12 NVIDIA ekran kartı.
Bu ekran kartı mı alınmalı yoksa.
MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6 GB GDDR6 192bit NVIDIA ekran kartı.
Bu mu? Arkadaşlar şimdiden teşekkürler.

bu arada işlemcim ryzen 5 2600 darboğaz yapmaz değil mi

Son düzenleme:
Tam olarak bütçeniz ne kadar?
aslında ben galax 1660 super almayı düşünüyordum ama vatana girdim orda %15 indirim vardı o yüzden bunları bir seçenek olarak ekledim bütçem asus gigabyte yada msi olursa yani kaliteli markalar 5500 olabilir ama galax gibi markalar olursa 5000 altı olursa iyi olur

aslında ben galax 1660 super almayı düşünüyordum ama vatana girdim orda %15 indirim vardı o yüzden bunları bir seçenek olarak ekledim bütçem asus gigabyte yada msi olursa yani kaliteli markalar 5500 olabilir ama galax gibi markalar olursa 5000 altı olursa iyi olur
Bütçe o civara çıkıyorsa 1660S almak gibi bir hata yapmayın.

Aslında ben Galax 1660 Super almayı düşünüyordum ama vatana girdim orada %15 indirim vardı o yüzden bunları bir seçenek olarak ekledim bütçem ASUS Gigabyte'ya da MSI olursa yani kaliteli markalar 5500 olabilir ama Galax gibi markalar olursa 5000 altı olursa iyi olur

Ustam bütçeni zorlamadan ikinci el RTX 2060 Super alabilirsin. RTX 3060 8 GB performansını veriyor neredeyse 4500 TL'ye bulursun. 1660 alma bence. Çok büyük far var arada. Kredi kartı ile almayı düşünüyorsanda ihtiyaç kredisi çekip ikinci el alabilirsin.

sapphire markasının soğutmada sorunlu olduğunu görmüştüm sanırım bir yerde ayrıca amd ekran kartlarında fps stabilitesi yok diye bir yerde gördüm doğru mudur acaba öneriniz nedir

Ustam bütçeni zorlamadan ikinci el RTX 2060 Super alabilirsin. RTX 3060 8 GB performansını veriyor neredeyse 4500 TL'ye bulursun. 1660 alma bence. Çok büyük far var arada. Kredi kartı ile almayı düşünüyorsanda ihtiyaç kredisi çekip ikinci el alabilirsin.
ikinci el tarafında değilim sıfır olarak konuşalım bence daha iyi

sapphire markasının soğutmada sorunlu olduğunu görmüştüm sanırım bir yerde ayrıca amd ekran kartlarında fps stabilitesi yok diye bir yerde gördüm doğru mudur acaba öneriniz nedir

ikinci el tarafında değilim sıfır olarak konuşalım bence daha iyi
Öyle bir durum söz konusu değil.
SAPPHİRE modeli soğutma konusunda gayet yeterli,zaten 6600 ısınan bir kart değil.

tamam o zaman ama işlemcim ryzen 5 2600 darboğaz yapıyor sanırım 1660 superde yapmıyormuş
Her oyunu ultra da oynayacağınız için oyun performansını baltalayacak kadar yapmaz.
Yakın fiyata 6600 varken kesinlikle 1660S almayın.
İşlemci daha yükseltilebilir bir donanım,fakat ekran kartını yükseltmek için çok daha fazla para harcarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı