Merhaba arkadaşlar ASUS GTX 560 ekran kartı kullanıyorum. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir ekran kartı şart bunu bilgisayar ile uğraşan herkes bilir. Soruma gelirsek bu ekran kartına 1MS 144Hz monitör alabilir miyim?
Alabilirsin ama 144hz e o kart ile çıkamazsın. Kartın 1030 ile esdeger. 144 icin 1050 ve ya rx570 almalisin min.Merhaba arkadaşlar ASUS GTX 560 ekran kartı kullanıyorum. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir ekran kartı şart bunu bilgisayar ile uğraşan herkes bilir. Soruma gelirsek bu ekran kartına 1MS 144Hz monitör alabilir miyim?
Sistemin geri kalanı ne ? O karta 144 HZ almak mantıklı değil.Merhaba arkadaşlar ASUS GTX 560 ekran kartı kullanıyorum. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir ekran kartı şart bunu bilgisayar ile uğraşan herkes bilir. Soruma gelirsek bu ekran kartına 1MS 144Hz monitör alabilir miyim?
Sistem yükseltmesi yapmalısın o sistemle 144 HZ deneyimi alamazsın. AMD 4 sokete geçiş yap ve ekran kartın minimum rx 570 olsun bunlar içinde bütçe lazım elindekileri satıp yapabilirsin.Sistemimin kalan donanımları gıgabyte ga-990xa-ud3 anakart, 8 GB 1600 MHZ corsair RAM, CPU amd FX6100 işlemci, güç kaynağı Corsair VS650
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.