ASUS GTX 560 ile hangi monitörü kullanmalıyım?

istavrit

Hectopat
Merhaba arkadaşlar ASUS GTX 560 ekran kartı kullanıyorum. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir ekran kartı şart bunu bilgisayar ile uğraşan herkes bilir. Soruma gelirsek bu ekran kartına 1MS 144Hz monitör alabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar ASUS GTX 560 ekran kartı kullanıyorum. Monitör almayı düşünüyorum. Yüksek grafikli oyunlar için iyi bir ekran kartı şart bunu bilgisayar ile uğraşan herkes bilir. Soruma gelirsek bu ekran kartına 1MS 144Hz monitör alabilir miyim?
Alabilirsin ama 144hz e o kart ile çıkamazsın. Kartın 1030 ile esdeger. 144 icin 1050 ve ya rx570 almalisin min.
Ekran kartini ikinci el olarak sat ve yeni ikinci el al

Sistemin geri kalanı ne ? O karta 144 HZ almak mantıklı değil.

Sistemimin kalan donanımları gıgabyte ga-990xa-ud3 anakart, 8 GB 1600 MHZ corsair RAM, CPU amd FX6100 işlemci, güç kaynağı Corsair VS650

Sistemimin kalan donanımları gıgabyte ga-990xa-ud3 anakart, 8 GB 1600 MHZ corsair RAM, CPU amd FX6100 işlemci, güç kaynağı Corsair VS650
Sistem yükseltmesi yapmalısın o sistemle 144 HZ deneyimi alamazsın. AMD 4 sokete geçiş yap ve ekran kartın minimum rx 570 olsun bunlar içinde bütçe lazım elindekileri satıp yapabilirsin.

Herkese teşekkür ediyorum.İyi bir monitörün normal bir ekran kartı ile tam performansda randıman alıp alamayacağımı bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Sistemimi şuan değiştirmeyi düşünmüyorum sanırım dediğiniz gibi 75 HZ monitör bakıcam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı