ASUS GTX 650 Tİ Boost OC İncelemesi

Hayırlı olsun ben de aynısından almayı düşünüyorum, memnun musunuz ? Ortalama kaç fps alıyorsunuz ? Önerir misiniz ?

Hayırlı olsun ben de aynısından almayı düşünüyorum, memnun musunuz ? Ortalama kaç fps alıyorsunuz ? Önerir misiniz ?

Memnunum, oyunlarda genel olarak FHD, Ultra ayar ve kenar yumuşatma açık 25-35 arası FPS alıyorum. Pentium E6600'den AMD FX 6300'e geçtim, darboğaz sorunu çözüldü ve FPS yükseldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de Asus Gtx 650Ti Boost ve i5-4670 kullanıyorum. Şuan günümüzde optimizasyon sorunu olan DayZ ' ı bile şehir içlerinde takılmadan kasmadan oynuyabiliyorum . Bu ekran kartı işinizi görücektir .

Ben de Asus Gtx 650Ti Boost ve i5-4670 kullanıyorum. Şuan günümüzde optimizasyon sorunu olan DayZ ' ı bile şehir içlerinde takılmadan kasmadan oynuyabiliyorum . Bu ekran kartı işinizi görücektir .
Oynayabiliyorum demek yeterli değil. Çözünürülük ve grafik ayarlarınızı da yazın ki kart hakkında tam anlamıyla bir görüşe sahip olalım.

DayZ video settingsden bahsediosan hepsi '' NORMAL '' . Optimizasyon sorunu olmasa şayet ultra da oynatır .

Çözünürlük 1920x1080

Oyunda en fazla kasma yaşanan şehirler Electro ve Berezino . Buralarda şehir içinde zoom yaptığımda bile takılma olmuyor . Umarım aydınlatabilmişimdir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…