ASUS GTX 680 DC2T ile B3 FPS testi by uzalan

1280*1024 çözünürlükte ve high ayarlarda (8x MSSAA) eskiden Battlefield 3'ü kasmadan gayet rahatça 30 ve üzeri oynuyordum. Bazı kapalı sahnelerde tabi oldukça artıyordu fps.
1920*1080 çözünürlükte ve high ayarlarda (8x MSSAA) şuan Battlefield 3'ü kasmadan yine oynuyorum ve 30 fps üzeri alıyorum. Kapalı sahnelerde 45 ve üzeri oluyor tabi. Ancak Ultra ayara attığımda kasmayı hissetmeye başlıyorum.
Ultra ayarlar ile high ayarlar arasında fark yok denilecek kadar az olduğu için high ayarda ve HD çözünürlükte oldukça rahat (35 fps ve üzeri) bir biçimde oynuyorum.

Uzalan kardeşimiz de o kart ile Ultra ayarlarda 60 ve üzeri alıyor. Şaşırılacak bir şey yok bence :D O kadar para verdi sonuçta :D Bırakın da olsun bu kadar :D

BF3'te en fazla 8x MSAA var ;)

Nasıl yapıcaz, yeni konuda anlatır mısın?

Fraps'ı normal bir biçimde indiriyorsun ancak crack yapıyorsun ayrıca. Eskiden ben de çok kullanıyordum. Link atmak doğru olmaz. İnternete yazdığında çıkar zaten.

Ancak frabs ile çektiğin videolar çok yüksek boyutta oluyor. Bu yüzden pek kullanmıyorum ben.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı