Oğuz26 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Ekim 2012 Mesajlar 4.331 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2013 #21 Aslında düzgün ve ücretsiz bir program olsa süper olacak...
uzalan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Ağustos 2012 Mesajlar 2.242 Yer kartepe 12 Şubat 2013 #22 necro dedi: Mrb hocam yeni üye olduğum için mesaj atamadım sana Benim de kafamda senin sisteminden biraz daha iyi bir sistem var. Hem sistem ve bazı sorularım var. Genişletmek için tıkla... Kanka yeni konu aç her türlü yardımı ederiz. Buradan - - - Güncellendi - - - Gerek yok beyler böyle idare ediyoruz. Bu aralar oyun oynayamıyorum ama zamanla yeni paylaşımlar yapıcam.
necro dedi: Mrb hocam yeni üye olduğum için mesaj atamadım sana Benim de kafamda senin sisteminden biraz daha iyi bir sistem var. Hem sistem ve bazı sorularım var. Genişletmek için tıkla... Kanka yeni konu aç her türlü yardımı ederiz. Buradan - - - Güncellendi - - - Gerek yok beyler böyle idare ediyoruz. Bu aralar oyun oynayamıyorum ama zamanla yeni paylaşımlar yapıcam.