Asus GTX 750 Ti Tek Fanlı Vs Çift Fanlı

Her ikisi için de Güç Kaynağı yeterli gelecektir. Ancak 6 Pin güç beslemesi olanı ne kadar riske atılır orası tartışılır. Tek fanlı ve 6 Pin güç beslemesi olmayanı almanı tavsiye ederim. Güç Kaynağı değişimine gitmek zorunda kalmazsın böylece.

Maalesef bütçem yok ekran kartına ayırabileceğim bütçe 300 TL. Peki hocam tek fanlı model çok sesli çalışıyor mu? Masaüstünde yada oyunda ? Termal macununu yenilediniz mi? Şuan da bilgisayarımı çok sesli kullanıyorum zaten alıştım sayılır, kulaklığı da takınca problem olmuyor.
Peki çift fanlı modeli güç kaynağım kaldırabilir mi?
Anladım. Bende öyle düşünüyorum, tehlikeye atmayayım ama yine de sorayım dedim belki yeter diye :/
Peki arkadaşlar tek fanlı modelini alsam, işlemciyi 3.5 Ghz'e çıkarabilir miyim? Sorun olur mu ?
@MWarfare @Ömer Faruk Efe @arm1 @Commodore 64

Evet, çıkartabilirsin fakat CPU Fan'ın kaliteside önemli bu konuda.

G41 Çipset overclock için uygun bir çipset değil ama 3.5 GHz yapabilirsiniz diye düşünüyorum..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
3.5'e çıkıyorlar, buralardan baka baka çıkarım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…