Asus GTX 770 DirectCU II O.C Performansı Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hazar99

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar Asus GTX 770 DirectCU II O.C adlı ekran kartını satın almayı düşünüyorum. Ekran kartını oyun için kullanacağım. Sizce bu ekran kartı yeterli midir? Beni ortalama kaç yıl idare eder?

İlk 2 3 sene ultrada ondan sonra ultra high yavaş yavaş ortaya doğru gelir uzun yıllı bi ekran kartı yani mimarisi bakımından.

800-900 tl civarında Gtx 770 ve R9 280x var fiyatına göre alabileceğin en iyi ekran kartları.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş biliyorum çoğu konuya çağrılıyorsunuz fakat sizce FX-6300 GTX 770'e multiplayer oyunlarda darboğaz yaşatır mı ? Çoğu forumda yaşatmaz deniliyo fakat alanların çoğu oyunlarda single da sorun yok multide ani fps düşüşleri yaşıyorum diyo. Sizce fx 6300 e gtx 770 alınır mı ?

Dün Alü Güngör ile AMD mi Intel mi konusunu konuştuk. Vardığımız sonuç şu: AMD sistemlerde FPS düşmesi Intel'e göre daha fazla. Intel sistem daha stabil oluyor. Sosyal'de açılan binlerce konudan damıttığımız bir sonuç bu. Kısacası i5 + GTX 770 al derim.

Bu arada ikimiz de AMD sistem kullanmış ve bir zamanlar AMD'ye tapmış insanlarız.

Peki i5 alıcak bütçe yoksa fx 6300 sorun yaşatır mı ?

Arkadaşım bende AMD Fx X6 6300 3.5 GHZ işlemci alacağım. Ekran kartını da GTX 770 alacağım. Darboğaz yapar mı? Crysıs 3 gibi oyunlarda kasma yapar mı? Ultra ayarda gta 4 de falan ?

Teşekkürler şimdiden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…