Asus GTX 770 DirectCU II O.C Performansı Nasıldır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gtx770 2-3 sene ultra msaa kapalı oynatır ama oyun teknolojisi donanım teknolojisinden önde gidiyor. Crysis 3'de tüm ayarlar sonda olmasına rağmen stabil 60 fps alacak kart yoktur. Yani bazı oyunlarda msaa kapatılması veya düşürülmesi şart, akıcı oynamak için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gtx770 2-3 sene ultra msaa kapalı oynatır ama oyun teknolojisi donanım teknolojisinden önde gidiyor crysis 3'de tüm ayarlar sonda olmasına rağmen stabil 60 fps alacak kart yoktur. Yani bazı oyunlarda msaa kapatılması veya düşürülmesi şart, akıcı oynamak için.
Zaten 60 fps farkedilmez. 30 gibi bir ayarda olsada olur. Fakat multiplayerde fx 6300 darboğaz yapıyor, deniliyor. Ne denli doğru bilmiyorum.

zaten 60 fps farkedilmez 30 gibi bi ayarda olsada olur fakat multiplayerde fx 6300 darboğaz yapıyo deniliyo ne denli doğru bilmiyorum.
Asıl 60 fps'den sonrası farkedilmez 30fps'de basbaya oyun ağırlaşıyor ama gözünüz 30fps alıştıysa sorun çıkarmaz.

Asıl 60 fps'den sonrası farkedilmez 30fps'de basbaya oyun ağırlaşıyor ama gözünüz 30fps alıştıysa sorun çıkarmaz.
Benim bildiğim 15 20 fps'den sonrası gözle farkediliyordu? Nasıl yani 40 fps'de kasar mı şaka mı yapıyosun hacı abi ?

Arkadaşım bende AMD Fx X6 6300 3.5 GHZ işlemci alacağım. Ekran kartını da GTX 770 alacağım. Darboğaz yapar mı? Crysıs 3 gibi oyunlarda kasma yapar mı? Ultra ayarda gta 4 de falan ?

Teşekkürler şimdiden :D

İyi bir soğutucu olduğu sürece herhangi bir darboğaz olacağını düşünmüyorum.

60 fps ile oyun oynadıktan sonra 24 fps çekilmiş filmler takılıyormuş gibi geliyor. Piskolojik olarak mı öyle geliyor, yoksa gerçekten takılıyor mu, çözemedim. :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı