Asus gtx 770 DirectCU II O.C sorun var bakabilir misiniz?

• Konuyu başlatan f0restwOw
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 0
  • Görüntüleme 635
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F

f0restwOw

Ziyaretçi
Merhaba Arkadaşlar.
Bugün Gtx 770 ekran kartı aldım. Ve anakartıma taktım.pc-ı express x16 slotuna yerleştirdikten sonra güç giriş pinlerini bağladım.Ama şurda şöyle bir sorun var; Ekran kartında 4+4 pin girişini doldurdum ama 6 pin girişi boştu.Bunun için Asus yanına bir çevirici koymuş. İsmi:8 pin-6 pin dönüştürücü molex. Ben bu aleti nasıl bağlayabilirim? Biraz inceledim aleti 6 lı pin girişi ve 8 pin soketi var. Ben bu aleti nasıl kullanabilirim? Recep abinin videosunu izledim. Ama Gelen molex aynı değil. Resimdeki gibi:
<span style="font-family:arial black;"><span style="font-family:arial;">[video]http://i0.wp.com/www.hwa.com.tr/wp-content/uploads/2013/07/images_hwa_inceleme_foto_donanim_ekrankarti_asus_g tx770_dcu2_asus_gtx770_dcu2_04.jpg?resize=986%2C74 0[/video]
Lütfen bana yardım edin. Kaç aydır uğraşıyorum bu ekran kartını almaya.Şimdide böyle bir hayal kırıklığı.Bilenler lütfen yorum yazsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…