Asus GTX 780 Direct cu II O.C. Isınma Sorunu

Merhaba arkadaşlar ekran kartı ile ilgili bir sıkıntım oldu. Masaüstünde sadece internet üzerinden dizi izlerken bir anda sıcaklığı 55 ile 65 derece arası değişiyor. Bu normal midir ?

Nvidia' nın resmi sitesinde maximum sıcaklık 95 derece yazıyor. Birde Asus DirectCu o kadar ısınmaması lazım sanırım. Belki fan ayarlarını düşürmüşsünüzdür onu bir kontrol edin. Konuya tam hakim olmadıgım için pek birşey söyleyemeyecegim. Konuya hakim arkadaşlar en iyi cevabı verecektir.

Normal şartlarda 29 32 derece seviyelerinde ama arada sapıtıyor. Durup duruken 55 60 a kadar cıkıyor, sonra tekrar düşüyor. Değişik bir durum çözemedim :S

O soğutmayla en ağır yükte 65 derece olması lazım. Arkada çalışan programlar vs. olabilir mi ?

Hatalı üretim olabilir eğer kartın soğutucu ile gpu arasında azda olsa bir boşluk var ise (gpu'ya tam oturmamış olabilir) meydana gelebilir. Asus servisinden bilgi almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…