Asus GTX 780 Ti VS R9 290X PCS+

Pcs ürünleri vatandakilerin bildiğiniz dandik ötesi tavsiye etmem .

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam 1. sistemi alsam işlemciler arasında çok fark varmı ? veya anakart ?

Oyun oynayacaksınız sonuçta. 8350 yeterli. Render'la uğraşırım diyorsanız 4770 öneriyoruz.

Genellikle oyun oynuyorum hocam. 2. Sistem geleceğe yönelik derken ne olarak ?

Firmayı kötülemiyorum pcs alan arkadaşıma bozuk geldi

Oyun oynayacaksınız sonuçta. 8350 yeterli. Render'la uğraşırım diyorsanız 4770 öneriyoruz.
Renderla uğraşmıyorum değil video çekiyorum, renderlıyorum, youtube atıyorum fakat renderlama süresi 4770'e yetişmese bile ölmem yani hız konusunda bir sıkıntım yok.

Peki hocam 1. sistemi alsam işlemciler arasında çok fark varmı ? veya anakart ?
Yani birinci sisteme genel olarak oyun optimizasyonlu diyebiliriz. Ancak ikinci sistem daha geniş kapsamlı kullanım içindir. Şöyle birşey yapabilirsiniz: İkinci sistemde işlemciyi 4670K alıp rami 2x4gb 1600mhz cl9 alıp 780Ti alabilirsiniz. En uygunu o olur.

Ayrıca direk birinci sistemi 2x4gb 1866mhz cl9 ramler ile alabilirseniz 780Ti ile birlikte 4770'e belki yaklaşabilirsiniz... Ancak üstteki önerimi dinlemenizi öneririm.

Geleceğe yönelikten kastım daha uzun süre kullanırsınız. İleride bir ekran kartı alarak upgrade yapıp kullanabilirsiniz. Ancak FX X8 ile bunu yapmaya kalksak, ileride darboğaz yapacağı ekran kartları kesinlikle olacaktır.

i5 4670 K AMD 8350'dan mı daha performanslıdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…