Arkadaşlar merhabalar ekran kartı alacağım fakat güç kaynağımın yeterliliğinden şüphe ediyorum yeni bir güç kaynağı alacak kadar da bütçem yok sizin de düşüncelerinizi almak istedim sizce bu ekran kartına bu güç kaynağı yeterli olur mu ?
Maalesef o kadar düşük güçte çalıştırması mümkün değil. R7 250X gibi bir kart alabilirsiniz. Belki onu da çalıştırmaz, bilemeyiz. 12v kanalından ne kadar veriyor?
Maalesef o kadar düşük güçte çalıştırması mümkün değil. R7 250X gibi bir kart alabilirsiniz. Belki onu da çalıştırmaz, bilemeyiz. 12v kanalından ne kadar veriyor?
hocam buyrun psu üzerindeki etiketin fotoğrafı birde daha önceden konu acmistim bazı arkadaşlar 350 watt psu çok güçlü olmasada kartı çalıştırır demişti gücü psı slotundan alan kartlardan alacaktım çünkü ben
hocam çok mecbur kalırsam alıcam ancak şöyle bir problem var 650 tl lik bir bütçem var taş çatlasın 700 tl olur o yüzden psu almakta ararsızım çünkü psu ya para verirsem ekran kartı olarak daha düşük bir model almak zorunda kalıcam
hocam çok mecbur kalırsam alıcam ancak şöyle bir problem var 650 tl lik bir bütçem var taş çatlasın 700 tl olur o yüzden psu almakta ararsızım çünkü psu ya para verirsem ekran kartı olarak daha düşük bir model almak zorunda kalıcam
750ti takarsan tam yükte 305W olur ve güç kaynağın anca yeter ama malesef gtx 950 ile 342W gibi bir değer çıkıyor ki markasız güç kaynağına o işlemci ve kartları emanet etmek deli cesareti olur.