ASUS GTX 950 & 350 Watt PRO2000 PSU Yeterliliği

Yer
Dünya üzerinde herangi bir nokta.
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar ekran kartı alacağım fakat güç kaynağımın yeterliliğinden şüphe ediyorum yeni bir güç kaynağı alacak kadar da bütçem yok sizin de düşüncelerinizi almak istedim sizce bu ekran kartına bu güç kaynağı yeterli olur mu ?

• Anakart: Gigabyte GA-F2A55M-DS2 Micro ATX FM2 Soket
  • İşlemci: Quad Core AMD Athlon X4 740 3.2 GHz
  • Ekran kartı: AMD Sapphire Radeon HD 6570 2 GB 128 Bit
  • RAM: 8 GB

Kesinlikle yetmez. En az 450W 80+ almalısınız. Size önerim http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-builder-vs-serisi-80plus-450w-guc-kaynagi.html 'dır

Şuan yorumumu düzenliyorum linkte 'dır var yanlışlıkla ilk başta öyle yaptım. Linki açarken orası gelirse silin düzelir.

Maalesef o kadar düşük güçte çalıştırması mümkün değil. R7 250X gibi bir kart alabilirsiniz. Belki onu da çalıştırmaz, bilemeyiz. 12v kanalından ne kadar veriyor?
hocam buyrun psu üzerindeki etiketin fotoğrafı birde daha önceden konu acmistim bazı arkadaşlar 350 watt psu çok güçlü olmasada kartı çalıştırır demişti gücü psı slotundan alan kartlardan alacaktım çünkü ben

Dosya Ekleri

• psu.jpg
    psu.jpg
    890,7 KB · Görüntüleme: 275
Yeni Psu alın. Benim önerdiğim iyidir.
hocam çok mecbur kalırsam alıcam ancak şöyle bir problem var 650 tl lik bir bütçem var taş çatlasın 700 tl olur o yüzden psu almakta ararsızım çünkü psu ya para verirsem ekran kartı olarak daha düşük bir model almak zorunda kalıcam

hocam çok mecbur kalırsam alıcam ancak şöyle bir problem var 650 tl lik bir bütçem var taş çatlasın 700 tl olur o yüzden psu almakta ararsızım çünkü psu ya para verirsem ekran kartı olarak daha düşük bir model almak zorunda kalıcam

750ti takarsan tam yükte 305W olur ve güç kaynağın anca yeter ama malesef gtx 950 ile 342W gibi bir değer çıkıyor ki markasız güç kaynağına o işlemci ve kartları emanet etmek deli cesareti olur.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı