Asus GTX 950 Strix vs Asus GTX 950 Mini

unaAuweNN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar önce size bir sorum var, ASUS GeForce MINI GTX950 GDDR5 2GB 128Bit NVIDIA DX12 ekran kartını masaüstü bilgisayarımda kullanabilir miyim ? Eğer kullanabiliyorsam mini alacağım fiyat ve performans için alabileceğim şey bu. Eğer kullanamıyorsam bunun normalini alacağım. Sizin önereceğiniz şeyler varsa önerilere açığım tabi fiyatı ve performansı bu ekran kartına yakın olması şartıyla, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisi de masaüstü sistemler için. Mini olan daha çok küçük boyutlu sistemlerde tercih edilir.
Her ikisini de kullanabilirsin, performans ve iyi soğutma beklentin varsa Strix modelini almalısın.

Öncelikle işlemcini belirt, GTX 950 modeli de alınacak bir model değildir. GTX 1050 ve RX 460 alman daha iyi olur. GTX 950 alacaksan 377 TL olan modeli al, biraz daha ekleyip dediğim kartları almanda daha iyi. 377 TL GTX 950 için güzel fiyat.

Cevabınız için teşekkürler,ben gtx950 mini almaya karar verdim ama bir sorum daha var.Ekran kartı tek fanlı olduğu için sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü bilgisayarı hergün kullanacağım günlük ortalama 10 saat falan ara sıra 15.

Cevabınız için teşekkürler,ben gtx950 mini almaya karar verdim ama bir sorum daha var.Ekran kartı tek fanlı olduğu için sıkıntı yaşar mıyım? Çünkü bilgisayarı hergün kullanacağım günlük ortalama 10 saat falan ara sıra 15.

Ekran kartina cok yuklenen oyunlarda sicaklik farki olur Strix ile arasinda. Bence Strix alin cok fiyat farkida yok.

İncelemesini görmüştüm kart ısınan bir kart değil. O tek fan yeterli.

Benim Kasa biraz eski de sığmama ihtimalı varmı strix modelinin? Çünkü diğer modeller (gtx 1050-1080 )biraz büyük , benim kasaya girmesi için kesilmesi gerekiyo:(

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı