Asus GTX 960 vs MSI GTX 960

Doğukan UZUN985

Hectopat
Makaleler
26
Yer
İstanbul/Maltepe
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller. Arkadaşlar benim bir sorum olacak. Bende daha önce kullandığım ekran kartım Asus marka GTX 760 idi. Ama bu kart GTA 5 oynarken bozuldu. Ben kartı Vatan Bilgisayara götürdüm ve kartın GPU'sunun değiştiğini öğrendim iyi dedim eve geldim. Ekran kartını taktığımda ekrana görüntü vermedi ve tekrar Vatan Bilgisayara götürüp ürünün iadesini istedim. Şimdi fırsat bu fırsat diyip ASUS GTX960 Strix mi? Yoksa MSI GTX960 Twinfrozr V modelimi ?

Msi tercih et bence vede imkanın varsa üstüne para koyup 4 gb olanı al ama eğer öyle bir imkanın yoksa msi tercih edebilirsin.

Beğendiğinizi alabilirsiniz aralarında çok fark yok. ASUS'ta sıfır ses teknolojisi var bu kartın belirli bir sıcaklığa gelmeden fanlarını çalıştırmıyor.
Aynı özellik MSI'da da var. Şahsen bir MSI kullanıcısı olarak MSI'ın yazılımsal desteğini beğeniyorum.

Msi döver bence :) Bu arada 1080p den daha yüsek çözünürlükte monitörün yoksa 4gb almana gerek yok. 2gb yeterli.

Kolay gelsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı