Asus GTX 970 Kernel Mode Hatası

kawzedon

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Öncelikle bilgisayarımın özelliklerini veriyorum.

İntel i7 6700K 4.0 Ghz, Socket 1151, 8MB, 14nm, 95w İşlemci
Asus B150m Pro-Gaming DDR4, Socket 1151 Anakart
Kingston Hyperx Fury DDR4 8GB 2133 MHz CL14 Ram (2 adet = 16gb)
Seatgate 1TB HDD(8gb ssd katkılı)
Asus Nvidia GTX 970 GDDR5 256 bit 4GB Ekran kartı
750W PSU

Oyun esnasında, oyunu açarken, hatta bazen bilgisayar açılırken, ekranda renk renk karıncalanmalar oluyor ve görüntü donup (Siyah veya mavi renk olup), PC kilitleniyor (reset atılmıyor.)
Bazen Windows Kernel Mode hatası olarak altta bildirim veriyor. Bazen de yukarıda bahsettiğim şekilde oluyor. Denediğim şeyler şunlar.

PSU 600W > 750W arttırdım. Windows 7'den Windows 10 geçtim, şu anda Windows 8.1 yüklü, hepsinde bu hatayı aldım. Windows işletim sistemlerimin hepsi günceldi, şu anda da güncel.
BIOS update dahil, tüm driverlarımın, her zaman en günceli yüklüdür. Şu anda da öyle.
Forumlarda okuduğum çözüm yollarını denedim lakin hiç birisi çözüm olamadı.

Aslında kafama biraz da şu takılıyor. Bilgisayarı ilk kullandığım günler, GTA5, CS:GO gibi oyunları ekran kartım fan sesi dahi yapmadan oynayabiliyordum. saatlerce ısınmıyordu bile. Nasıl böyle oldu anlamıyorum.

Sorunumu sizlere paylaştım, istediğiniz bilgileri vermeye hazırım. Yeter ki bu sorun çözülsün. Gerçekten 4.000TL para verdim ve zevk alacağıma strese girdim.

Şimdiden yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekküre derim. Lütfen sorunumu tamamen anlayan ve çözüme yaklaştırabileceğini düşünen arkadaşlar yorum yapsınlar.

Saygılarımla.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı