Asus GTX 970 ses sorunu

Tiginz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Asus GTX 970 Strix ekran kartına sahibim. GPU Tweak II'de oyun oynarken ve normal kullanımda ne gibi ayarlar yapmalıyım ? Sağ üstte 0dB Fan bölümünü hangi durumda açıp kapamalıyım sanırım ona göre fan çalışıyor veya duruyor. Ayrıca kasam çok sessiz fakat ince ''vrrrrrr'' diye bir ses geliyor fakat öyle çok şiddetli ve gürültülü değil ancak yinede beni rahatsız etti bu normal mi ? İdeal ayarları ve hangi durumlarda ayarları değiştirmem gerekli yazarsanız çok sevinirim.

http://i.hizliresim.com/5VLz1l.png

Çıkan ses aşağıda paylaştığım videoda çıkan ses gibi (OC yapmadım.)

Video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Konunun ismini alakasız bir şekilde değiştiren yetkili kişiyede sevgilerimi iletiyorum (!)

Dostum bu soruna Coil Whine diyenler var yani Bobin ağlaması, GTX 970 ekran kartlarında bu sorun gözükmesi normal diye biliyorum, ama sen yinede araştır dostum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı