Asus GTX 970 ve MSI Z97 Gaming 3 Sistem

Meyriyer

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Nasipse bu Cuma sistemi Vatan Topkapı mağazasında toplayacağım. Bu sistemde ana kartı düşük tuttum çünkü O.C ile pek işim olmuyor, o yüzden benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Kasa biraz abartı oldu :) Nasıl anlatsam bilemedim ama ben büyük kasaları çok seviyorum ve sistem en az bir 6-7 sene idare etmesi gerek :) Tabi ki yükseltmeler yapacağım ileride. Ne yalan söyleyeyim donanım bilgim çok yüksek değil ve ilk toplama sistemim olacağından dolayı benim için önemli bir soru sormak istiyorum.

Bu sistem darboğaz yapar mı ? Herhangi bir sıkıntı olur mu ? Biliyorum basit bir soru gibi geliyor ama gerçekten benim için önemli sistem için bütün birikimi koydum.

gtx 970 pc.png

theraltake.png

Merhaba arkadaşlar. Nasipse bu Cuma sistemi Vatan Topkapı mağazasında toplayacağım. Bu sistemde ana kartı düşük tuttum çünkü O.C ile pek işim olmuyor, o yüzden benim için yeterli olduğunu düşünüyorum. Kasa biraz abartı oldu :) Nasıl anlatsam bilemedim ama ben büyük kasaları çok seviyorum ve sistem en az bir 6-7 sene idare etmesi gerek :) Tabi ki yükseltmeler yapacağım ileride. Ne yalan söyleyeyim donanım bilgim çok yüksek değil ve ilk toplama sistemim olacağından dolayı benim için önemli bir soru sormak istiyorum.

Bu sistem darboğaz yapar mı ? Herhangi bir sıkıntı olur mu ? Biliyorum basit bir soru gibi geliyor ama gerçekten benim için önemli sistem için bütün birikimi koydum.

Eki Görüntüle 76233

Eki Görüntüle 76234
Bazı şeyleri ederinden çok fazla fiyata almışsınız. Onları kısarak ekran kartını GTX 980 yapabilirsiniz.

• Güç kaynağı fazla. Bu sisteme 600W fazlasıyla yeterli olacaktır.
  • Eğer profesyonel bir oyuncu (gamer) değilseniz, o klavye abartı olur. Hatta ilk önce sistemi alıp daha sonra yeni bir konu açarak ekipman önerisi isteyebilirsiniz.
  • Ekran kartını MSI almanızı tavsiye ederim. GTX 970 kartlarda MSI soğutması bir adım önde olduğu hakkında yorumlar okudum.
  • OC yapmayacaksanız, i7 4790K işlemci size fazla gelecektir.
  • Ekran kartını GTX 980'e çıkarmak isterseniz, işlemciyi i5 4690 ve anakartı MSI H97 Gaming 3 seçebilirsiniz. Emin olun i5 4690 sizi uzun süre götürecektir.
  • İşlemciyi i7 4790 veya i5 4690 almaya karar verirseniz, soğutucuya gerek kalmaz. Stok fan yeterli olur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı