Paul Walkers
Hectopat
Evet sorum başlıktaki gibidir. ASUS Cerberus GTX1050 Ti sistemim için kuracağım. FPS etkileri nasıldır? 527.56 sürücüsündeki problemler düzeltildi mi?
Evet sorum başlıktaki gibidir. ASUS Cerberus GTX1050 Ti sistemim için kuracağım. FPS etkileri nasıldır? 527.56 sürücüsündeki problemler düzeltildi mi?
Kardeş ben MX130 ekran kart kullanıyorum 527.56 sürümde problemle karşılaşmadım şu an format attığım için en güncel olan 528.02'yi kurdum.
Ben de şu an 528.02 kullanıyorum ama çok rahat kaldıracak oyunlarda garip bir donma var nedense sebebini anlamış değilim format atacağım olmadı.
Teşekkür ederim deneyeceğim.Hocam DDU ile o sürücüyü silip 516.94'e geçin çok rahatladı bilgisayarım.
Teşekkür ederim deneyeceğim.
NVIDIA GTX 950 m laptop versiyonunun linkini atabilir misiniz rica etsem ben bulamadım.NVIDIA'nın sitesinde var oradan indirebilirsin ayrıyeten.
NVIDIA GTX 950 m laptop versiyonunun linkini atabilir misiniz rica etsem ben bulamadım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.