ASUS GTX750 Ti STRİX OC EDİTİON artık eskidi mi ?

technofan

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Benim bilgisayarımda daha çnce konu açtığımda bahsetmiş olsam da a8 7600 kaveri apu ve corsair vengeance 4 gb bellek var. Şimdi malumunuz Ramazan Bayramı'na 1 ay kaldı. Ben de yeni bir ekran kartı almak istiyorum. 400-450 tl gibi bir fiyat toplayabileceğimi düşünüyorum ve başlıkta belirttiğim ekran kartını almak istiyorum. Şimdi durum şu bu ekran kartını Recep ve Ali abi geçen sene Eylül ayında bir sistemde kullanmıştı. Yani kart 1 yıllık kadar. Yeni oyun ları çalıştırır mı ? Çalıştırırsa ne çözünürlükte çalıştırı ? Bir de şöyle bir sorun var ki belleğim 4 gb. Sizce ekran kartını alıp sonramı belleği almalıyım yoksa evdeki okuduğum kitapları geri iade edip yarı fiyatını alıp ( 200 tl kadar tutuyor ) hem ekran kartını hem belleği mi güçlendirmeliyim ? Yardımlarınızı bekliyorum yazım yanlışı yaptıysam kusura bakmayın hala şu yazım yanlışı sistemini anlayamadım :D.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı