Satılık Asus GTX770 DirectCU2 2GB 256Bit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
5
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Asus gtx 770 ekran kartımı satıyorum. Hiç bir sıkıntısı yok alalı 1 ay oldu daha satma nedenim ise başka bir kart alacak olmam. Ciddi düşünen varsa konuşuruz. Kartın şuan ki fiyatı 913 lira 1 ay kullanılmış 600'e vermeyi düşünüyorum. İlgilenen varsa yazsın lütfen. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın zamanda yeni bir sistem toplayacağım. Kesin birşey söyleyemem ama büyük ihtimal alıcam. Sakaryalıyım kargo falan herşey öderim. Ilerleyen günlerde Size mesaj atıcam kesin bir haber vericem.

Hocam almak istiyorum kartınızı. Bana yazabilir misiniz? Yalnız Ankara'da ikamet ediyorum.

İlgileniyorum abi çok ihtiyacım var. Ürün satılmamışsa kesin alıyorum. Mining yapılmamışsa.

İlgileniyorum abi çok ihtiyacım var ürün satılmamışsa kesin alıyorum mining yapılmamışsa
Şuan kimseye satılmadı ve fiyat 600 lira. Bende memurum. Zaten kargoyla yollanacak düşünürseniz yazın.

Hocam almak istiyorum kartınızı. Bana yazabilir misiniz ? Yalnız ankara da ikamet ediyorum
Diğer arkadaşlarda almak istediğini söylemiş. Ankara fark etmez zaten kargoyla yollanacak aranızda anlaşın. :)

PS3 takas olur mu? 2 kol, kırık, GTA V, FIFA14, Army of Two. Para ile de alabilirim isterseniz.

Abi tamam alıyorum. Telefon numaranızı verin.

Ilk ben yazdım ama ben almaz isem sıra size geçer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı