Merhaba arkadaşlar konu başlığında öğrenmek istediğim açıkça belli zaten siz ne dersiniz gtx770 sli yapsam gtx780 den biraz daha iyi performans alırmıyım sizin tercihleriniz ne olurdu.Değerli düşüncelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.İyi forumlar..
770 SLI'dan her zaman daha fazla peformans alırsın fakat güç tüketimi çok fazla olacaktır. Daha stabil bişeyler arıyosan 780 al. 10 FPS den fazla fark görmezsin.
Boş muhabbet yaptığımızı biliyorum ama yinede söyleyeyim. GTX 780 aldıktan sonra herhangi bir derdiniz kalmayacak SLI yapmaya ne gerek var? He benim param çok kardeşim derseniz o ayrı ama en başta dediğim gibi bu boş bir muhabbet gibi duruyor.
GTX 770 SLI tabikide. Daha iyi performans alacaksınız GTX 780'e oranla ama BF4'ün sistem gereksinimlerindeki 3 GB Ekran Kartı Hafızası yüzünden 770'in 4GB sürümlerine bakmanızı öneririm.
Bu yorumları okuduktan sonra OHA ! ÇÜŞ ! YUH! dedim. Bilmeden konuşmak böyle olsa gerek !
GTX 770 SLI için 760W PSU yeterlidir. 1050W tamamen gereksizdir zira 760W aldığınızda 100-150 Watt fazladan OC için alanınız olacaktır!
Birincisi yorumun için teşekkür ederim fakat birşeyi merak ettim şimdi ben 770 sli yapınca toplam hafıza 4 gb olmayacak mı ve bu alanda bf4 için yetmeyecek mi ?
Birincisi yorumun için teşekkür ederim fakat birşeyi merak ettim şimdi ben 770 sli yapınca toplam hafıza 4 gb olmayacak mı ve bu alanda bf4 için yetmeyecek mi ?