Asus gtx770 sli mı yoksa Asus Gtx780 mi ?

Gigabyte'ın 4GB sürümünü alabilirsiniz. Ya da yurtdışından getirtmek gibi bir planınız varsa MSI'ın TF kartının da 4GB sürümü mevcut.

No. In SLI mode, each graphics card uses its own frame buffer memory to render a 3D application. The operating system will report a graphics card frame buffer memory size that is found on a single graphics board.
(Kaynak)

Gigabyte in 4 gblik sürümü hakkında düşününceleriniz nelerdir sizce ondan 2 tane alıp sli mı yapmalıyım bu bf4 basımı yaktı iyi mi ben ne güzel ayarlamıştım herşeyi olacak iş mi bu :) Recep abi seninde bi düşüncelerini bekliyorum senin tavsiyelerin nedir..

Gigabyte in 4 gblik sürümü hakkında düşününceleriniz nelerdir sizce ondan 2 tane alıp sli mı yapmalıyım bu bf4 basımı yaktı iyi mi ben ne güzel ayarlamıştım herşeyi olacak iş mi bu :) Recep abi seninde bi düşüncelerini bekliyorum senin tavsiyelerin nedir..
Şahsen bir aksilik olmaz ise ya da gümrük işiyle ilgili olumlu bir şey olmaz ise (tanıdık bulamazsam :D) bende bu sürümden alacağım.

GTX 770 SLI tabikide. Daha iyi performans alacaksınız GTX 780'e oranla ama BF4'ün sistem gereksinimlerindeki 3 GB Ekran Kartı Hafızası yüzünden 770'in 4GB sürümlerine bakmanızı öneririm.

Bu yorumları okuduktan sonra OHA ! ÇÜŞ ! YUH! dedim. Bilmeden konuşmak böyle olsa gerek !
GTX 770 SLI için 760W PSU yeterlidir. 1050W tamamen gereksizdir zira 760W aldığınızda 100-150 Watt fazladan OC için alanınız olacaktır!

Valla sen bilmeden konuşma bende asus 770 oc sli var power 750 watt 80 plus iki defa kapandı birinde koku geldi powerden bence en az 850 şart tabi benim işlemci i7 4820k anakart msi x79 gd65 8d

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı