Asus GTX780 Directcu II SLI Performansı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dediğim gibi. Revoland arkadaşımız bu konuda ne düşünüyor? Bide o testte 8 çekirdekli iki tane xeon işlemci kullanılıyor. 2 titanla ya da 3 780 le ancak oynanabiliyor.2K çözünürlükte.
Oyunda işlemci önemli değildir diyerek AMD alan arkadaşımız bunu yazmış bana, ek olarak daha önce yazdığın yoruma gelince; Akıl yaşta değil baştadır.

Eğer bana o videoyu atan arkadaşımız düzgün bir şekilde izlemiş ve dinlemiş olsaydı 30 fps'nin alt limit olduğunu ve onların da bu yönde konuştuklarını bilirdi, halbuki video Türkçeydi.

Birde videoyu atıp onu destekleyen çok saygıdeğer arkadaşlarımız videonun tarihini kontrol ederse "4 Nisan 2013" olduğunu görürler, GTX 780 ise piyasaya "23 Mayıs 2013" tarihinde sürüldü.

Mirkan arkadaşımızın yapacağı en akılcı şey ise parayı bankaya atıp yeni çıkacak ekran kartlarını takip etmesidir, yinede 2-3 sene için rahat bir şekilde gereksiz olduğunu söyleyebilirim.

Başka sorusu olan arkadaşımız?

(GTX 780 çıkış tarihi kaynak; GeForce 700 Series - Wikipedia, the free encyclopedia)

38, 34, 48 fps ile akıcı oynayamaz. En az 60 fps alması lazım arkadaşın. Yani 2 tane titandan aşağı bir şey olamaması lazım bence.
Haa bu arada senin standartlarına göre değil Dünya genelinde kabul edilen standartlar doğrultusunda konuşmaktayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence 2500 lirayı cepte tutun, Aralık'ta PS4 geliyor, oraya yatırın parayı. Böylece hem 2 platform sahibi olmuş olursunuz, hemde GTX 780 parasından daha ucuza komple bir oyun sistemine sahip olmuş olursunuz. Konsoldaki online ortamı, PC den daha iyi. En azından FIFA, NBA gibi oyunlarda çok daha aktif bir ortam. Bunun yanında PS4 exclusive oyunları oynamakta cabası olur.

Paranızı nasıl harcayacağınız beni ilgilendirmez, ama zaten toplamış olduğunuz sistem çok iyi. Boşu boşuna ego uğruna donanım geliştirmesi yapmayın. Aklıma birşey daha geldi, Logitech'in Z-906 ses sistemi var. Bilgisayar ve PS3 gibi sistemlerin keyfini 2-3 adım öteye taşıyor. Bunada yatırım yapabilirsiniz, Şahsen ben bu sistemi kullanıyorum çok memnunum. Yanına birde güzel ses kartı alırsanız, oynadığınız oyundan, dinlediğiniz müzikten çok daha keyif alırsınız.

40 fps ile oynadığın oyunda 60 fps ye geçince daha iyi oynarsın. 40 fps ile oyun oynanmaz. Dünya standartları falan değil bu dediklerin.

Ben zaten oynanmaz durumda demedim 2xTitan 2k'da bu kadar zorlanmış ve yüksek fps verememişken 2x780'in 4k'da yüksek fps vermesini beklemiyorum. Konuya gelecek olursak fantazi yapma arkadaşım cebinde çok para varsa tatile git gez toz eğlen daha çok fayda sağlamış olursun 2 tane gtx 780 sana pek bişey kazandırmaz.

Ps4 alacağım zaten. Grand tourismo için sadece.
Hazır ses sistemlerini beğenmiyorum.
İasca db. yarışmalarına araç hazırlıyordum, modifiye fuarlarına filan da.
Evimde oldukca güçlü ve kaliteli otomobil ses sistemi var.

- - - Güncellendi - - -

Ne tatili hocam ya.
En büyük tatil bilgisayar başında çay sigara benim için.

Hocam sen bırak onu bunu kur şu odayı olsun bitsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir tane daha GTX780 almak yerine bence amiral gemisi bir telefon al veya tablet al. O da olmaz dersen bana bir GTX660 al.

Telefona tablete para vermem. Arıyor mu ? arıyor, bitti.
Sen üç noktaları serbest bırak titan alayım sana.

- - - Güncellendi - - -

Hocam sen bırak onu bunu kur şu odayı olsun bitsin.

Bunlarda benim odamın halleri. Resimler biraz karışık oldu ama kusura bakmayın. Birde arabamı atayım dedim.

Bu da ikinci odam dı, sattım.

Hocam o ney Battlefield deki Mortar mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…