Asus gtx970 rog mu Msi gtx970 mı?

Msi markasının ürünü asus firmasından daha iyi soğutuyor ve yazılım ve teknolojiler olarak daha üstün. Galax firmasının tek fanı durdura bilme teknolojisi var. Gigabyte kartı 3 fanlı ve yer varsa iyi bir seçenektir. Zotac kartlarına girme 3 stota yakın yer kaplıyor. Evga markası iyidir ama ilk parti ürünlerinde ısı borusu sorunu vardı. Alacaksın 2. parti olmasına dikkat et. Ben msi öneririm.
Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Power and Thermals | bit-tech.net
Nvidia GeForce GTX 970 Review Roundup - Conclusion | bit-tech.net

msi nasıl daha iyi soğutuyor, orasını anlamadım. Test değerleri var mı? ASUS da 65dereceye kadar tamamen fansız calısabiliyor. Servis ve garanti acısından da Asus daha iyidir. Ben Asus alırdım

Şimdi 60 dereceye kadar msi fanları'da çalışmıyor. Sonra msi isterse birisini çalıştırıp diğerini durdurabiliyor. İsterse bu iki fan farklı hızlarda çalışabiliyor. Fanlar ilk açılışta ters dönerek tozları atıyor. Test değerlerini çoktan verdim. Bu arada test sonuçlarında bilgin olsun msi fanları daha yavaş dönerler asus firmasına göre her zaman ama sıcaklık sonuçları yinede altında kalır. Asus serviste iyidir ama msi servisi'de en az asus kadar iyidir.

maxim tsigalko.. Football manager 03-04 oyunun ünlü forvet :D

Birbirleri arasında sıcaklık farklılıkları 5-8 derece arası oynar. Hangisi hoşunuza giderse onu alın. Ayrıca arkadaş coil whine ile kafayı bozmuş durumda. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı