ASUS GTX980 Ti ve MSI GTX980 Ti arasındaki fiyat farkı

Anıl Özer

Hectopat
Daha fazla  
Bugün Vatan Bilgisayar'ın internet sitesini incelerken ASUS GTX 980Ti ekran kartının 3.311 TL, MSI GTX 980Ti ekran kartının 2.604 TL olduğunu gördüm. Her ikiside referans sogutucuya sahip olmasına karşın aralarında oluşan yaklaşık 700 TL lik farkın nereden kaynaklandığını anlayamadım. Her ikisi de benzer ise Asus marka değeri olarak MSI'dan bu kadar önde mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni çıkan ürünlerin fiyatlarını rastgele giriyorlar, Zenfone 2'yi de 1500 liradan açıp stok eklememişlerdi şimdi 1100 liradan satıyorlar.

Valla bende karar veremedim Asus GTX 980 Ti GTA 5 High/Very High da 110 FPS ile çıkıyor ama Msi GTX 980 Ti High/Very High da 80 fps ama bazen 140 FPS olabiliyor.Bu yüzden ben MSI'ı tercih ediyorum :D

Asus'un vatan sayfasındaki yorumlara öldüm gülmekten. :D

1.png

2.png

Bugün Vatan Bilgisayar'ın internet sitesini incelerken ASUS GTX 980Ti ekran kartının 3.311 TL, MSI GTX 980Ti ekran kartının 2.604 TL olduğunu gördüm. Her ikiside referans sogutucuya sahip olmasına karşın aralarında oluşan yaklaşık 700 TL lik farkın nereden kaynaklandığını anlayamadım. Her ikisi de benzer ise Asus marka değeri olarak MSI'dan bu kadar önde mi?
Belki şeydendir. Asus artık otomatik üretime gitti. İnsan elini çekti. Bu sayede Hata payı çok düştü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı