mrekull
Kilopat
Daha fazla
Sierra güncel imajını indirip kurdum ve Clover v2.3k r3763 Bootloaderını kurdum fakat USB'siz Boot ederken şu sıkıntıyı alıyorum;
Multibeast ile Realtek ALC887 Ses driverını, USB 3.0 8111H için 2.2.1'di galiba driverını, ATI driverını, eEthernet driverını kurdum. Ama sıkıntım ses, grafik, Bootloader ve SSD'min 2. bölümüne Windows 10 kurarken biçimlendirme hatası alıyorum.
Sistemim :
Anakart : Asus H110M-C DDR4
İşlemci : İntel i3 6098p
RAM: Gskill Aegis 8GB Tek Modül
Ekran Kartı : Asus Strix RX470
Depolama : Transcend SSD220S 240GB SSD
Sierra Kurulu haldeki özeti;
USB'siz Bootloader çalışmıyor. Boot ekranı fotoğrafı ekledim. Ethernet çalışıyor. USB 3.0 portu çalışıyor. Ses gelmiyor ve takılan mikrofon, hoparlörü görmüyor.
Ekran uygulamar ve tam ekran safarida dalgalanmalar oluyor. Mac hakkında ise şu şekilde;
Multibeast ile Realtek ALC887 Ses driverını, USB 3.0 8111H için 2.2.1'di galiba driverını, ATI driverını, eEthernet driverını kurdum. Ama sıkıntım ses, grafik, Bootloader ve SSD'min 2. bölümüne Windows 10 kurarken biçimlendirme hatası alıyorum.
Sistemim :
Anakart : Asus H110M-C DDR4
İşlemci : İntel i3 6098p
RAM: Gskill Aegis 8GB Tek Modül
Ekran Kartı : Asus Strix RX470
Depolama : Transcend SSD220S 240GB SSD
Sierra Kurulu haldeki özeti;
USB'siz Bootloader çalışmıyor. Boot ekranı fotoğrafı ekledim. Ethernet çalışıyor. USB 3.0 portu çalışıyor. Ses gelmiyor ve takılan mikrofon, hoparlörü görmüyor.
Ekran uygulamar ve tam ekran safarida dalgalanmalar oluyor. Mac hakkında ise şu şekilde;
Son düzenleyen: Moderatör: