FIRAT PASKAL
Hectopat
Daha fazla
Temmuz 2017 tarihli yeni bios güncellemesini kurdum. Anakartım Asus H270F Gaming. BIOS ekran kartımı (Nvidia GeForce GTX1060 3 GB) görüyor ancak Windows 43 kodlu hatayı veriyor ve ekran kartını görmüyor . Yani örneğin denetim masasında Nvidia GeForce ayarlarına girmek istediğimde "Şu anda Nvidia'ya bağlı bir ekran kartı kullanmıyorsunuz" diye bir hata veriyor.
Sorunu şu şekilde hallettim. Ekran kartının sürücülerini kaldırdım. Tekrar yükledim (2016 senesindeki sürücüler) . Windows bu sefer ekran kartını gördü.
Yalnız ilginç olan şu; ne zaman ekran kartını 2017 güncel sürücü dosyalarını yüklesem aynı problem devam ediyor. Ben de çözümü tekrar eski güncellemeye (2016) dönmekte buluyorum.
Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir arkadaşlar ?
Up...
Recep kardeşim bi el atar mısın ?
Asus'a yazdım cevap bekliyorum.
BIOS'u önceki versiyonuna EZ FLASH 3 ile döndürmeye çalışıyorum ancak "selected file is not a proper BIOS" hatası veriyor.
USB bellek fat32 formatında ve bios dosyası anakartın kullanım kılavuzunda yazdığı gibi yeniden adlandırıldı.
Sorunu şu şekilde hallettim. Ekran kartının sürücülerini kaldırdım. Tekrar yükledim (2016 senesindeki sürücüler) . Windows bu sefer ekran kartını gördü.
Yalnız ilginç olan şu; ne zaman ekran kartını 2017 güncel sürücü dosyalarını yüklesem aynı problem devam ediyor. Ben de çözümü tekrar eski güncellemeye (2016) dönmekte buluyorum.
Bunun sebebi ve çözümü ne olabilir arkadaşlar ?
Up...
Recep kardeşim bi el atar mısın ?
Asus'a yazdım cevap bekliyorum.
BIOS'u önceki versiyonuna EZ FLASH 3 ile döndürmeye çalışıyorum ancak "selected file is not a proper BIOS" hatası veriyor.
USB bellek fat32 formatında ve bios dosyası anakartın kullanım kılavuzunda yazdığı gibi yeniden adlandırıldı.