YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #1 Merhaba dostlar yeni topladığım sistemimde ASUS H410MK anakartını aldım fakat sadece 1 adet fan girişi olduğunu aldıktan sonra fark ettim. Yani 1 fan girişi var ama benim elimde 3 fan var; ne yapmalıyım acaba?
Merhaba dostlar yeni topladığım sistemimde ASUS H410MK anakartını aldım fakat sadece 1 adet fan girişi olduğunu aldıktan sonra fark ettim. Yani 1 fan girişi var ama benim elimde 3 fan var; ne yapmalıyım acaba?
akyns12 Picopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 348 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #2 Basit fan çoklayıcısına ihtiyacınız var. Artı 0 Eksi
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Kasım 2020 #3 YnsCann dedi: Merhaba dostlar yeni topladığım sistemimde ASUS H410MK anakartını aldım fakat sadece 1 adet fan girişi olduğunu aldıktan sonra fark ettim. Yani 1 fan girişi var ama benim elimde 3 fan var; ne yapmalıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba bildiğim kadarıyla fan çoklayıcı adlı parçalar var Artı 0 Eksi
YnsCann dedi: Merhaba dostlar yeni topladığım sistemimde ASUS H410MK anakartını aldım fakat sadece 1 adet fan girişi olduğunu aldıktan sonra fark ettim. Yani 1 fan girişi var ama benim elimde 3 fan var; ne yapmalıyım acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba bildiğim kadarıyla fan çoklayıcı adlı parçalar var
KS KS YnsCann Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 1.407 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Kasım 2020 #4 akyns12 dedi: Basit fan çoklayıcısına ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Merhaba bildiğim kadarıyla fan çoklayıcı adlı parçalar var Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz varımdır acaba? Artı 0 Eksi
akyns12 dedi: Basit fan çoklayıcısına ihtiyacınız var. Genişletmek için tıkla... Xevanior dedi: Merhaba bildiğim kadarıyla fan çoklayıcı adlı parçalar var Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz varımdır acaba?
Xevanior Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 8.919 Makaleler 16 Çözümler 159 10 Kasım 2020 #5 YnsCann dedi: Önerdiğiniz varımdır acaba? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok ama kaç pinli olduğunu bilmeniz gerekiyor herhalde girişin Artı 0 Eksi
YnsCann dedi: Önerdiğiniz varımdır acaba? Genişletmek için tıkla... O konuda bir bilgim yok ama kaç pinli olduğunu bilmeniz gerekiyor herhalde girişin