Asus H61M-K sisteme yükseltme önerisi

Hocam net bir şey söylemem mümkün değil temiz bakılırsa gittiği yere kadar gider. @rtakak

Mesela bende sizin sisteminizin 0.1/10'u kadar etmeyecek bir bilgisayar var 11 yıldır kullanıyorum.

Ömrü ne kadar olur dediğiniz için öyle anladım.

İstediğiniz oyunu yüksek ayarlarda açar, ofis işinizi ,artık neyse onu da belirtmediniz yukarıda sormuştum, de yapar muhtemelen.

Monitörünüz 1080p mi 720p mi acaba?

900p Çözünürlüğü olan
Ömrü ne kadar olur dediğiniz için öyle anladım.

İstediğiniz oyunu yüksek ayarlarda açar, ofis işinizi ,artık neyse onu da belirtmediniz yukarıda sormuştum, de yapar muhtemelen.

Monitörünüz 1080p mi 720p mi acaba?

mönitörüm var
Ayrıca ofis için hangi Windows 10 sürümünü önerirsiniz? Yani bilgisayarlar birbiri ile bağlantılı olmalı, mesela oluşturulan bir word dosyasını başka bilgisayara ağ bağlantısı ile atabilmeliyim. Bunun için bir öneriniz varmı ?
Ayrıca işim sürücü kursu oranın sahibi olduğum için bilgisayarları yükseltmem gerekiyor, bilgisayarlar yaptığımız işin hızına yetişemiyor.Sürücü kursu olunca bilgisayarlar arası dosya aktarımı çok yoğun oluyor öğrencilerin bilgileri aktarılıyor, yükleniyor, photosop kullanılıyor, mili eğitime sürekli veri girişi oluyor, belgeler sisteme giriliyor. Anlayacağınız çok yoğun bir veri trafiği oluyor bilgisayarlar sürekli kullanılıyor.

Son düzenleme:
GT 730 alınmaz. Sandisk'den daha iyi markalar var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı